Žinutė redaguota: savas, laikas: 2013/11/14 23:58
Tai kad tvarkoj druskigumas 1024, CIA Kai naujus akmenys ikeliau,kita diena testus padariau tai visi rezultatai virsuj paminetiO ka nepazystu as dar gyvunu, ka esu mates tai pardoj ir foto tai ir klausiu jusu...Itariu su druskingumu prisizaide.... Majanas....:evil:
pirmiausia reikia isiskaityti kas parasyta paskiau svaidzioti mimikaska manai po osmoses ca 420 va tai butu? tu cia ziuriu visus senbuvius permusi :P jiems jau i pavesi paliginti su tavim ....airiu forume jau profas ;) " maladets"arba tik 4 pamirso parasyt :lol:
kaip ir taip iseitu,su tou testu slidus dalykas (salifert)darant testa ten lasinti reikia skysti kol vanduo pakeis spalva ...2lasai ir pakeite ka reiskia nuskaicius svyrksta ca 20....turejo pakeist po pirmo laso kad butu ca 0.0dariau testus nes buvau skaites kad buna papuola silikatu ar fosfatu ir t.t...jei tds daugiau negu virs 0. O pas mane osmose 006 ppmDabar jau aš nebesupratau. Osmozėje ieškojai kalcio ir radai 20?
viskas ok :) gal as ten neaiskei parasiau :)vis smagiau kai kas paraso,pabendrauti su bendraminciais. manau tam ir forumas ir yraatsirpasau ;)pagalvojau, kad ten ca ir kitka matavai jau uzmaisytam vandeni.<br><br>Žinutė redaguota: rimga321, laikas: 2013/11/29 20:08