Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

vandens vezliai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 11

staciokas12

staciokas12

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Lap-20
  • Amžius: 12
sveiki, ar tinka filtras ir termometras(sildytuvas) vandens vezliui is zuvyciu akvos?

myktukas45

myktukas45

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-04
  • Amžius: 25
Taip;)

staciokas12

staciokas12

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Lap-20
  • Amžius: 12
dar keli klausimai, o tiktu lempa nuo zuvyciu? ir vezli suleisciau su zuvytem zuvytes butu 5 botijos klaunai 2 guramiai tritaskiai 3 molinezijos 2 samukai ir neonas. Labai norisi zuvyciu neatiduot. Ai vos nepamirsau ir lempa isijungia 9 vakaro ir visa nakti buna isjunkta. Tai turbut reiktu sildoma akmeni pirkti? Ar uztenka tik vandes sildytuvo?

ubuntu

ubuntu

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Vas-02
  • Amžius: 33
Reikia vezliui saleles virs kurios dega lempa, ten jis guli letenas istieses, sildosi ir ilsisi, taip pat reikia ir UV lempos.Zuvis labai entuziastingai medzioja ir valgo (bent jau geltonausis)

Gabija381

Gabija381

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Grd-12
  • Amžius: 22
Sveiki,nebenorėjau kurti naujos temos,tad nusprendžiau paklausti čia. Ruošiuosi pirkti vėžliuką,nes atsilaisvino akvariumas. Jis 25 l. Ar yra kokia vėžliukų rūšis,kuri neužauga labai didelė? Labai norėčiau stepinio vėžlio,bet jis didokas...

mazaitis

mazaitis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Rgs-17
  • Amžius: 37
25ltr akvariumas mazdaug man uzteko jo 2-3men. jei nori kad vezlys augtu ir neuzniuktu reiks iskarto didesnio.

seri

seri

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Geg-25
  • Amžius: 39
Sveiki, as taip pat nenoriu kurti naujos temos todel noriu pasiteirauti cia.Pries pora dienu ysigijau maziuka vezliuka (geltonais dryzeleis) turi ir salele islipimui (deja jos nelamai beksta) , seriu truklio lervomis, dziovintomis krevetemis, specelei vitaminizuoto maisteliu vesliukams, gyvena su ciklidukais, gerai sutare, sildutvuas filtras ir t.t.Taciau pastebejau jok ant kaiuto is apatines puses, matyti kaip ir dubliu. Kai plaukioja plevasuoja kaip pilksvi plaukelei... ieskojau informacijos internete taciau radau tik tiek kad dubliu negalima salinti siuksciu sepeteliu. tai kaip man juos pasalinti ? nesinori vezliukui pakenkti... o toki robliuka pirma akrta auginu. Tad labai noreciau isgirsti kuo daugiau patarimu. is anksto labai aciuGalit ir pm rasyti kas auginot vesliukus ir gal susidurete su panasiomis problemomis.

ufo18

ufo18

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Grd-13
  • Amžius: 51
seri rašė:

Sveiki, as taip pat nenoriu kurti naujos temos todel noriu pasiteirauti cia.Pries pora dienu ysigijau maziuka vezliuka (geltonais dryzeleis) turi ir salele islipimui (deja jos nelamai beksta) , seriu truklio lervomis, dziovintomis krevetemis, specelei vitaminizuoto maisteliu vesliukams, gyvena su ciklidukais, gerai sutare, sildutvuas filtras ir t.t.Taciau pastebejau jok ant kaiuto is apatines puses, matyti kaip ir dubliu. Kai plaukioja plevasuoja kaip pilksvi plaukelei... ieskojau informacijos internete taciau radau tik tiek kad dubliu negalima salinti siuksciu sepeteliu. tai kaip man juos pasalinti ? nesinori vezliukui pakenkti... o toki robliuka pirma akrta auginu. Tad labai noreciau isgirsti kuo daugiau patarimu. is anksto labai aciuGalit ir pm rasyti kas auginot vesliukus ir gal susidurete su panasiomis problemomis.

Ar pats mokykloje lietuvių kalbos mokeisi?

G_187

G_187

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Sau-04
  • Amžius: 45
Plaukeliai kaip dubliai jo? Ir juos reikia salinti? Cia kur gerbiamoji perskaitei kad juos reikia salinti? :D

rytcka

rytcka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Sau-10
  • Amžius: 38
sveiki vis neatsisakau sios minties apie vezliuka, paskaiciau si straipsni:http://www.zaliejitu...page=100&id=718tai ar gali siu straipsniu tiketi visu 100%nes man uzkliuvo kad jiems reikia 120ilgio 60aukscio bliudo o t.y. 288ltr jai lenku standarta ziureti. bet tai jai as nusipirksiu vezliuka kurio dydis apie 5-6cm tai ar neuzteks man 72ltr t.y. 60-30-40H bliudo nes jie auga ~1.5cm per metusbei dar kilo klausimas del uv lempos kokia geriausiai pirktis mano situacijoj?dekui

mazaitis

mazaitis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Rgs-17
  • Amžius: 37
jei mastant jog jis auga 1,5cm per metus, tada pradzioje uzteks. bet nzn pas mane jis augo daug greiciau. ir per metus pakeiciau 3akvas jam. nuo pirkimo buvo 25ltr paskui 72ltr. poto 125ltr. jei yra galimybe ir noras tureti saveika grazu tai bent y 125mesk iskart ir nereiks zaisti kaip man, perkant parduodant mazesnius akvas :). sekmes ...

rytcka

rytcka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Sau-10
  • Amžius: 38
tai va mastau gal kad parduoti 72 akva ir pajamti 126 bliuda. o tai per metus laiko kiek tavo vezliukas paaugo mazdaug? bei kokio dydzio tu ji pirkaisi? ar reikia i ka nors atkreipti demesi perkant vezliuka? nes db bazaej maciau po 35lt apie 5-6 dydzio, ziurejau as i juos tai visi man atrode geros kondicijos.