Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Įdomybės

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 16

vigi

vigi

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2003-Lie-05
  • Amžius: 56
http://aquaria-info....tivnaya-novinka - naujiena?

Kestas6431

Kestas6431

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Lap-21
  • Amžius: 59
Labai idomus augaliukai. Ir grazus :)

arturs

arturs

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Spa-16
  • Amžius: 53
labai panasu turiu :) tik pas mane jis vis dar merdeja:(

Gintaras_Klimaitis

Gintaras_Klimaitis

Ekspertas

• VIP
  • AkisAkisAkisAkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2002-Bal-03
  • Amžius: 63
arturs rašė:

labai panasu turiu :) tik pas mane jis vis dar merdeja:(

o is kur tu ji gavai?:) ..nes augalas tikrai naujas/retas...

arturs

arturs

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Spa-16
nesu tikras ar tai tas augalas, is foto panasus tik ne tiek raudonas,ir dabar pas mane jis be lapu

Gintaras_Klimaitis

Gintaras_Klimaitis

Ekspertas

• VIP
  • Kartu nuo 2002-Bal-03
tai is kur jis tavo akvariume atsirado?;)

arturs

arturs

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Spa-16
is pazystamos vienos;) o jinai is kur :blush: nepaklausiau,bet ir pas ja neprigijo :dry: jai visai numiro:(

Gintaras_Klimaitis

Gintaras_Klimaitis

Ekspertas

• VIP
  • Kartu nuo 2002-Bal-03
laaaabai abejoju,kad tai tas pats augalas;) -jis per daug RIMTAS,kad klaidziotu "nefanatiku" akvariumuose:)

arturs

arturs

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Spa-16
pilnai sutinku;) jug ir sakiau kad panasus is foto:)

lose

lose

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Sau-30
  • Amžius: 35
Manau, kad painioji su šiuo augalu http://www.nzplantpi...inal flower.jpg :) Po vandeninė forma http://farm4.static...._87aa660fc5.jpg arba http://www.tntaquati...pgBucephalandra gražių nuotraukų, jų žiedų ir kitos info yra čia: http://www.aquaticpl...5_2624259_n.jpg - į akvariumą susodinta apie 20 skirtingų Bucephalandra sp.Kiek domėjausi dabar jų kaina 20-30$/vnt + parsiuntimas...

Dziao

Dziao

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Rgs-09
  • Amžius: 43
kada lt kas nors panasaus bus ? :)

Marufas

Marufas

Senbuvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 41
Rinka per maza musu tokiam renginiui:)

nitis

nitis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Bir-20
  • Amžius: 13
Normali tas pas mus rinka- dareme mini akvariumu parodele Alytuje tai zmoniu susidomejimas labai didelis. Retorinis klausimas parodos metu " kur isigyti kokybiskas zuvis, bei augalus". Sis klausimas si ta pasako apie musu pardavejus :)Taip kad zmoniu susidomejimas yra tikrai didelis tiesiog musu prekybininksia yra aborigenai ir nemoka pateikti kokybiskos bei patrauklios prekes.

Lynas

Lynas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Spa-13
  • Amžius: 41
kokybiska ir patraukli preke, automatiskai kainuoja zenkliai brangiau, o to tulas lietuvis negali suprasti niekaip. Visi iesko visko pusdykiai, tai ta ir randa. Galima netgi pas pacius akvariumistus rasti tikrai kokybisku augalu, bet kartais skaudama sirdim juos geriau ismeti lauk, nei parduoti kokiam skrudzui, kuris skaiciuoja kiekviena suknista lita. Vien is principo. Nueina i kaboka ir pramyza ant alaus koki 50 litu, o uz gera sveika augala pradeda deretis ar tai 10 litu, ar 8.. ir jeigu 10, tai ir nebeperka... Man tai yra principo reikalas su tokiais nebendraut. Man tas 10 litu nepakeis turtines padeties, o augalo reikia pirkejui, o ne man. Man jeigu jau reikia, tai tikrai nesip1sineju. O kalbant apie oficialias parduotuves, tai isvis, ten kainos yra ir turi buti dideles, nes islaikyti tas parduotuves yra tikrai ziauriai brangu.

sheshkas

sheshkas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Spa-28
  • Amžius: 46
nitis rašė:

Taip kad zmoniu susidomejimas yra tikrai didelis tiesiog musu prekybininksia yra aborigenai ir nemoka pateikti kokybiskos bei patrauklios prekes.

Ne prekybinikai nemoka pateikt o neismanantys pirkejai(naujokai) perka bilia grazu nesigilindami kokiu parametru reikia augalui ar zuvytei ir "suvaro".... tada pradeda bedavotis kad buvo blogas augaliukas supuvo istirpo neauga.... Gal reiktu pirma pradet nuo savisvietos... Ir ziniu ko kam reikia.

BigBug

BigBug

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Lie-12
  • Amžius: 11
Kai lietuvoje bus 30 mln gyventojų, tada ir bus tokios parodos ;)

barbusassss

barbusassss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Vas-05
  • Amžius: 37
Lynas rašė:

kokybiska ir patraukli preke, automatiskai kainuoja zenkliai brangiau, o to tulas lietuvis negali suprasti niekaip. Visi iesko visko pusdykiai, tai ta ir randa. Galima netgi pas pacius akvariumistus rasti tikrai kokybisku augalu, bet kartais skaudama sirdim juos geriau ismeti lauk, nei parduoti kokiam skrudzui, kuris skaiciuoja kiekviena suknista lita. Vien is principo. Nueina i kaboka ir pramyza ant alaus koki 50 litu, o uz gera sveika augala pradeda deretis ar tai 10 litu, ar 8.. ir jeigu 10, tai ir nebeperka... Man tai yra principo reikalas su tokiais nebendraut. Man tas 10 litu nepakeis turtines padeties, o augalo reikia pirkejui, o ne man. Man jeigu jau reikia, tai tikrai nesip1sineju. O kalbant apie oficialias parduotuves, tai isvis, ten kainos yra ir turi buti dideles, nes islaikyti tas parduotuves yra tikrai ziauriai brangu.

Tikra tiesa lynai tikrų tikriausia. Kaboke 50lt pramyžo o augalui sako brangu. Man ir nepakeis financinės padeties 10lt. Todėl aš darau taip jai paskambina vaikas ir su manim kalba rimtai, matau nėra primokintas tėvų aš tam vaikui atiduodu augalus dykai ir dar atvežu, kur tas vaikas gyvena ir paprašau kad ateitu su suaugusiu pasiimti, nes suaugusiam papasakoju ką ir kaip reikia daryti. Tuo noriu parodyti žmonėms kad ne viskas pasaulyje moters klynu ir pinigais matuojama.Beto noriu pasakyti parduodame mes dauguma kokybišku augalų, bet kad snargliai lieka pas kai ką tada prasideda kaltinimai "pas ji co2 todėl ir nuvyto" kelnoju augalus is vienos akvos į kitą su co2 be co2 parsinesu is parduotuviu turgu parsinesa draugai is manes ir nieko auga gerai. Todel kad s nemala prie teliko visokiu durnu laidu... o domisi skaito ir svarbiausia tobuleja.

Žinutė redaguota: barbusassss, laikas: 2012/04/21 16:46