Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Reikalinga pagalba

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 31

Dar321

Dar321

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 1.593 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 54
O-bet-tačiau, išvardinta jūsų fauna aktinijų neliečia :P

paugar

paugar

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 95 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Grd-05
  • Amžius: 55
Aptazijas aš senai išnaikinau. Nupirkau Lysmata wurdemanni 20vnt tai jų neliko nei vienos per 1sav.

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
  • Amžius: 66
PauliauTavo atveju sunaikinti tas aktiijas bus gana problematiska.Akvariume ju ko gero nesunaikinsi.Ko daugiau jas naikinsi tuo daugiau ju vel prisidaugins.Reikia isimineti akmenys ir jas nuo ju nuskusti.Tas vietas praeiti kalkvaserio kose.As bent taip daryciau.Tiesa pasakius as su tokia problema nesu susidures.Gal but yra kokiu nors geresniu budu ,kuriu as nezinau?Bet manau akmenys su aktinijomis is vandens istraukti reikes(nuomone)Kada tu ant ju uzsirovei?Gal tu apie majanus kalbi?

paugar

paugar

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 95 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Grd-05
Sveikas RomaiAš kaip ir visi pradedantys prieš 2 metus nusipirkau viena nedidele aktinija kokių 5cm skersmens. Dabar jų tiek prisidaugino kad nežinau ka ir daryti,Jos dabar 20-30cm skersmens,

rimga321

rimga321

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 686 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Kov-07
  • Amžius: 27
Aš nežinojau, kad ir taip būną (kad aktinijos taip prisiveise) :Daš isivaizduoju, kad tavo akvariumas atrodo maždauk taip :D(jai važiuosi i Vilniu tai man vieną kokią 5cm akttinija (ačiū)) Nuotrauka

paugar

paugar

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 95 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Grd-05
Pas mane akvariumas 1,4t tai biški rečiau atrodo bet jei nieko nedarysiu gali but ir taip

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
sakyciau net labai grazu. siulau parasyt i koki uzsienio foruma, kad turi problemu su raudonu entacmeju naikinimu :Dtada lauksim ar granata tau atsius pastu, ar atvarys su tanku ;DD

rimga321

rimga321

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 686 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Kov-07
  • Amžius: 27
Man asmeni6kai butu labai gražus akvariumas pilnas aktiniju ;) Nuotrauka

rimga321

rimga321

Dažnas dalyvis