sveiki mano akvariumas 200ltr dvi lempos viena is ju augaline po 29w vandeni keiciu kas savaite po 30% 40% Co2 neleidziu i akvariuma katik pries veina savaite pradejau pilti easy life profito trasu auginu si augala Echinodorus x barthii kazkodel jis man neauga tai kaip noreciau leidzia mazus lapus kurie veliau nebeauga o pradeda puti arba stovi ant vietos tikiuosi kad jus man padesite kokia problema gali buti siam augalui
Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Echinodorus x barthii
Sukūrė
Tomasb9657
, Rgp 03 2010 08:55
Parašyta 2010 Rgp 03 - 15:34

Akvariumas labai tuscias. Tiek augalu, tiek zuvu labai mazai. Todel ir maistinguju medziagu mazai.Molio rutuliuka vistik reiketu kist. O su trasom... Kadangi akvariumas labai tuscias labai greitai gali prisisaukt dumblius. Na jei labai knieti gali pamegint taciau LABAI ATSARGIAI, su mazesnem dozem.Siaip vandeni kazkur reiketu issitirt verciau.
Parašyta 2010 Rgp 04 - 07:29

Bandziau, bet ledukus sudejau pries sodindamas, tai jie jau buvo istirpe. Atsaldymas augalams nera labai gerai turbut. Bet tas ledo gabaliukas istirpsta per pora minuciu, tai tiek ten ir atsaldo...Ideja pasiskolinta is http://www.barrreport.com/
Parašyta 2010 Rgp 08 - 08:05

sveiki iskilo tokia problema senieni lapai pradejo puti o nauji is viso neauga ir neturi spalvos palieka rudi o nauji leidziami lapai yra raudoni bet labai mazi ko galetu trukti mano Echinodorus x barthii nes jau nusibodo man ziureti i skurtanti savo augala :(