Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Augaliuku parinkimas pagal akvos apsvietima
Parašyta 2010 Rgp 31 - 15:04

Kažką paneigiant, reiktų ir konstruktyvo pateikti. Jei yra nuorodų į vertingesnes skaičiuokles, tai ir nuorodos pageidautinos. O dabar susidaro vaizdas, kad tai tik asmeninis vertinimas ir nieko daugiau. B)yankadi rašė:Nu tikrai šūdina nuoroda. Nesamonės pagrinde. Vadovautis neverta, nebent pasižaidimui galima pasižiūrėt. ;)
Parašyta 2010 Rgp 31 - 15:56

Parašyta 2010 Rgp 31 - 15:56

Tau amžiais viskas blogai, visi nesąmones rašo, visų pateiktos nuorodos yra šūdas, visi neteisūs ir buki ir t.t. ir pan. O, kad pateikti alternatyvą kokią, tai niekad nesulauksi, taip pat kaip ir argumentų, ar faktų, nuorodų. Visada atsakymas vienas: Tingiu aiškinti, pasiskaitykit daugiau knygų;Tai kam įdomūs neargumentuoti pasisakymai tavo? Čia ką gal būsi koks vietinis autoritetas: yankadi pasakė, šūdas, reiškia taip ir yra, ir nesigilinant reikia juo tikėti... Pfff, jei tingi kažką aiškint, tai kam varginiesi išvis rašydamas? Skaitytum savo knygas ir negaištum laiko rašydamas tokius postus... P.S. Nieko įžeisti nenorėjau, į asmeniškumus nesu linkęs. Paprasčiausiai reiktų būti paprastesniam, bei daugiau altruizmo laukiam, o ne tik banalių pasisakymų.Nenoriu aiškint kiek ir kokių ten nesamonių, nes jų ten apstu, tad ir sakau, kad geriau tokiu šaltiniu išvis nesivadovaut ir nesigilint.. Geras pavyzdys, kaip turi atrodyt lievas nesamonių kalkuliatorius ir augalų žinynas.. Daugiau ir nesigilinau. Neverta.
Parašyta 2010 Rgp 31 - 16:08

Jei kalbi apie kažką, remdamasis medžiaga, tai malonėk ir parodyt nuorodą į būtent tą medžiagą, ar pacituok ir šaltinį nurodyk. Aš gal elgiuosi keistai, anot tavęs, bet kai vyksta kažkokios debatos, tai pateikiu nuorodą, arba bent jau stengiuosi savo žodžius argumentuoti pateikdamas nuorodas. O ta nuoroda apie kurią tu kalbi: plantscape.lt ? Čia maždaug tas pats, jei parašytum nuorodą google.ltKaži kam ta nuoroda po mano postais? O kad yra kas neskiria šūdo nuo grūdo ir faktas..
Parašyta 2010 Rgp 31 - 16:19

Parašyta 2010 Rgp 31 - 16:24

Žinutė redaguota: vigi, laikas: 2010/08/31 17:28
Parašyta 2010 Rgp 31 - 16:28

Tai aš noriu, kad specas užbaigtų mintį. Čia viskas apie tą nuorodą ir kalbama juk.Vigi, įdomią nuorodą pateikei. Dar nemačiau tokio dalyko, kažkas naujo bent jau man :) Tik gaila, kad akmenų vieno ant kito neišeina uždėt.Bellero, ar verta veltis į beprasmes diskusijas su eksmoderatoriais?Tema skirta nuorodai aptarinėti, o ne morkiukaz , yakandi ir panašių veikėjų komentarams aptarinėti.
Žinutė redaguota: Bellero, laikas: 2010/08/31 17:36
Parašyta 2010 Rgp 31 - 20:33

Na pas mane irgi, tik ten berods ne taskinis dumblis, o pamirsau pavadinima. Jis anubio peilis yra siaip :) O dar laikoma kad sitas dumblis yra normalaus akva vandens rodiklis (kazkur skaiciau rusu saituose).psokolovas rašė:
aisku per daug , pas mane po4 1 ; no3 15~ tai anubis pilnai apsineses zaliu taskiniu dumbliu , kiti augalai grazus ;)Tai taip ir yra :)Siaip biski nustebino, kad anubiui pvz 0.7-0.8 W/L yra per daug?
Parašyta 2010 Rgp 31 - 20:38

isties noreciau, kad didziai gerbiamas yankadi duotu kazkokiu naudingu nuorodu,be savojo puslapio.,nes plantskeipas vertas ne daugiau nei betkuris kitas www.asviskazinaugeriausia.mu......puslapis.PEIKT LENGVIAUSIA.vigi, bereikalo mane taip nuvertini.. ;) Asmeniškumai dar nedingo?Nuorodą jau padoresnę parodei :) - valio.O kas liečia shesko nuorodą, tai nieko aš ten nedadursiu. Šūdo statinę medaus šaukštu nepagerinsi..<br><br>Žinutė redaguota: yankadi, laikas: 2010/08/31 17:41