Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Jūsų nuomonė apie atlantidos.projektas.lt/

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 52

Pisces

Pisces

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Kov-06
  • Amžius: 36
Sveiki,galbūt kas nors esate susidūrę su šiuo gamintoju: atlantidos.projektas.lt/ (Giedrius) (patys pirkę pas jį ar pažįstami)? Akvariumų (bei spintelių) kaina tikrai viliojanti... Tačiau įdomu, kaip ten su kokybe pas jį?Prašau pasidalinti informacija, dėkui ;)

Frisco

Frisco

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Sau-10
  • Amžius: 42
Man jis gamino spintele (pries metus), krastai uzlaminuoti be priekaistu, dureles prisuktos lygiai ir kaina beveik per pus mazesne nei mano pigiausiai rastas parduotuvinis variantas. Mano atsiliepimas apie si gamintoja yra tikrai geras :) Žinutė redaguota: Frisco, laikas: 2010/03/11 00:09

nitis

nitis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Bir-20
  • Amžius: 14
stiklu suklijavimo kokybe labai gera + protingos kainos

Pisces

Pisces

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Kov-06
O kaip su tuo dangčiu? Ar neleidžia kondensato (nesrovena vandenukas išoriniu stiklu)? :huh:

nitis

nitis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Bir-20
  • Amžius: 14
Na dangti reikia ziureti - ta kuri maciau as man jo konstrukcija nepatiko

Dar321

Dar321

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 54
nitis rašė:

Na dangti reikia ziureti - ta kuri maciau as man jo konstrukcija nepatiko

Tokio tipo, kur pulslapio foto parodyti - prastas išmislas...:sick:

svarcas

svarcas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Kov-17
  • Amžius: 49
As uzsisakiau akva,spintele ir t.t. pas ji,po savaites kazkur gausiu viska,tada parasysiu kas kaip ;)

yankadi

yankadi

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Rgp-05
  • Amžius: 35
Tokie straipsniai kaip ,,Dekoracija Plaukiojanti kerpsamanė (čia apie ričiją šnekama kiek suprantu)" arba ,,Kokoso uola" daug ką pasako. O daugiausia pasako nebylus forumas. :side:

Stukis

Stukis

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Kov-02
  • Amžius: 41
Dariau pas akvariuma su dangciu. Akvariumas suklijuotas pakankamai gerai, o dangti labai daug perdaryti reik, kondensatas krastais teka, apsvietimas labai jau silpnas. Taip kad i mano 140ltr dangti dar reikejo investuoti apie 120litu.

marimar

marimar

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Bal-20
  • Amžius: 46
Pirkom pas jį akvariumą ir spintelę, kokybė kaip kokybė, už normalią kainą, geras aptarnavimas. Kol kas dar tik pusė metų stovi, jokių nusiskundimų. Dangčio nepirkau, nes irgi nepatiko konstrukcija.

oras

oras

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Vas-24
turiu vieną akvariumą jų gamybos, prieš tai irgi užsakinėjau kartą. stiklo atžvilgiu viskas ok. Dangtyje problemos su kondensatu, pakėlus dangtį viskas nubėga ant žemės, tačiau įtaisius lovelį už dangčio galinės dalies, šią problemą išsprendžiau. Apšvietimas priklauso nuo jūsų pageidavimo, galima užsisakyti papildomas lempas.

svarcas

svarcas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Kov-17
Na ka,atveze man akva, 288l, spintele,dar ivairiu irengimu,is principo priekaistu nera, apsvietima patobulino,prasiau t5 lempu,tai 2x50w idejo,dar LED ,tipo naktinis,tikrai grziai sviecia,pats akva neblogai suklijuotas,spintele irgi puse velnio.Dabar apie minusus, danktis tikrai renka siek tiek kondensato,atidarius kartais nubega,bet smulkmena cia manyciau,daug rupesciu nesudaro... Toliau,spintelei prasiau kojeles prisukti (grindys pas mane nelygios),tai teko paciam prisukineti,nors komplekte jos buvo aisku.Kas dar.. Fona teko irgi paciam deti galima sakyti,nors turejo buti uzdetas,ir tai per siaura atveze (akvos aukstis 60 cm,o fonas 50cm)Apibendrinus,rekomenduociau si gamintoja,smulkiu trukumu yra,bet seip kaina priimtina,ir pagrindas irangos geras :)

Pisces

Pisces

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Kov-06
svarcas rašė:

Na ka,atveze man akva, 288l, spintele,dar ivairiu irengimu,is principo priekaistu nera, apsvietima patobulino,prasiau t5 lempu,tai 2x50w idejo,dar LED ,tipo naktinis,tikrai grziai sviecia,pats akva neblogai suklijuotas,spintele irgi puse velnio.Dabar apie minusus, danktis tikrai renka siek tiek kondensato,atidarius kartais nubega,bet smulkmena cia manyciau,daug rupesciu nesudaro... Toliau,spintelei prasiau kojeles prisukti (grindys pas mane nelygios),tai teko paciam prisukineti,nors komplekte jos buvo aisku.Kas dar.. Fona teko irgi paciam deti galima sakyti,nors turejo buti uzdetas,ir tai per siaura atveze (akvos aukstis 60 cm,o fonas 50cm)Apibendrinus,rekomenduociau si gamintoja,smulkiu trukumu yra,bet seip kaina priimtina,ir pagrindas irangos geras :)

Dėkui, kad pasidalinai patirtimi ;) Aš irgi jau užsisakiau, tačiau dangtį visgi turbūt imsiu lenkišką, nors pardavėjas sakė, kad a la patobulino tą savadarbį dangtį - padarytas lovelis kondensatui surinkti.

Vadimas

Vadimas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Vas-27
yankadi rašė:

Tokie straipsniai kaip ,,Dekoracija Plaukiojanti kerpsamanė (čia apie ričiją šnekama kiek suprantu)" arba ,,Kokoso uola" daug ką pasako. O daugiausia pasako nebylus forumas. :side:

Kokia paklausa - tokios ir prekes... O kuo tau neitiko plaukiojanti kerpsamane? :)

huperis

huperis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Sau-07
  • Amžius: 43
Uzsakinejau akvariuma is Atlantidos projektas,tikrai akva suklijuotas gerai,tik dangtis matyt pritaikytas ciklidiniam akvariumui.Norejau augalinio akvariumo tai teko det papildomas lempas ir siaip dangti reiketu pakoreguot.Jau turbut nemazai "akmenu primetem i gamintoju darza" . ;)

amb

amb

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2007-Kov-11
  • Amžius: 50
padare jis man spintele 120lt akvai - uzlaminuota neblogai, bet surinkimas tai siaip sau. deje, apsiziurejau tik namie :( (eiliny karta pasitikejau lietuviu, nors jau n kartu pasimokiau...) daugiau pas jy neuzsakinesiu

doowyy

doowyy

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Kov-03
  • Amžius: 13
Mano akva dare Giedrius, kaina tenkino net labai. Del dangcio kaip ir daugumai problemos su kondensatu:dry: bet manau su laiku kazka sugalvosiu:)

Gustė 3

Gustė 3

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Rgs-08
  • Amžius: 43
Aš irgi čia dariausi akvariumą, padarytas puikiai, dėl lempų- įdeda kokias nori ir pakonsultuoja, ir į kitus miestus pristato.

markox

markox

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-14
  • Amžius: 45
Pagal kainą ir kokybė, dariausi pas jį akvariumą, kaina buvo gera, bet nepatiko plačios ,negražios siūlės ir kraštai grubiai pašveisti, nešlifuoti, vietomis lengvai pabraukus galėjai įsipjauti.Pagal tokią kainą super kokybės nėra ko ir tikėtis, antrą kartą nesigaminčiau. ;)

BigBug

BigBug

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Lie-12
  • Amžius: 12
Žiūrint į akvariumus ir kainas, labai jau primena lenkiškus akvariumus. Ar jis ten pats klijuoja standartus ?