sveiki gal gali patart kaip graziau irenkt paludariuma 19ltr akvariume?kuriame gyvens varlytes 2Hyperolius puncticulatus ir 2 paprastieji Lietuvos tritonai.ir kokius augalus jame sodint?
Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

paludariumas
Sukūrė
rimga321
, Grd 09 2009 19:09
Parašyta 2011 Sau 23 - 21:49

Sveiki. Paskutiniu metu mane irgi pradėjo nepaprastai kabint paludariumo idėja... Ir man toooooks kvaiiiiiiiiilas klausimas iškilo - jeigu jame kokias neįmantrias krevetes apgyvendinsiu (nes visą svorį noriu mest į augalus, bet absoliučiai vien tik augalai jeigu bus tai man rodos irgi negerai nes visi tie procesai nelabai vyks ir kažkas pan.) ar yra tikinybės, kad tos krevetės bus tokios pakankamai durnos, kad sugebės išropot į sausumą? Nes kažkur neto platybėse esu mačius tokią fotografiją, jeigu man nesivaidena:woohoo: . Na, kad išropos, tai čia dar mažai bėdos, bet va klausimas, ar po to sugebės grįžti??? Gal kažkas esat su tuo susidūrę?:blush: :blush:
Parašyta 2011 Sau 23 - 22:11

poludariume,kur oro dregme 100 %-tine,krevetes is vandens islipe i sausuma, po kurio laiko i ta vandeni sugris...., jei: 1.vanduo bus tinkamas gyvybei(nepraruges)2.islipe kur nors beviltiskai-neissivaduojamai neistrigs..;)p.s.jei vanduo bus labai malonus-veziagyviai jame jausis komfortabiliai,tai jie is to vandens ir niekur nelips;)
Žinutė redaguota: Gintaras_Klimaitis, laikas: 2011/01/23 22:14