Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Montipora "aukstyn kojom"

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 10

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 45
Sveiki, kadangi kadaise pasilikau sau teise uzduoti kvailus klausimus, tai sia teise dabar ir pasinaudosiu :DKLAUSIMAS: ar augs montipora priklijuota aukstyn kojom? Esme, buvau gaves dovanu maaaaaza montiporos fragiuka ir prilipdziau ji ten, kur pries keleta dienu man pasirode visiskai netinkama vieta. Teko perklijuot. Bet pries peklijavima jis man iskrito is rankus (akvoj) ir... pasimeciau kuri jo puse "gera" :) Priklijavau taip, kaip man atrode teisinga, bet siandien jau pradejau abejoti (cia taip pat, kaip su amzinu klausimu "ar isjungiau lygintuva?" arba "ar uzrakinau duris?") ar gerai priklijavau :) Tai gi, ar montipora "persitransformuos" taip kaip jai reikia, ar laukt ir po to ieskotis naujo frago? :)

Žinutė redaguota: Sheriff, laikas: 2009/12/01 16:03

Arvis

Arvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 387 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Lie-24
  • Amžius: 34
Viskas bus ok :)

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
  • Amžius: 65
Sheriff rašė:

Sveiki, kadangi kadaise pasilikau sau teise uzduoti kvailus klausimus, tai sia teise dabar ir pasinaudosiu :DKLAUSIMAS: ar augs montipora priklijuota aukstyn kojom? Esme, buvau gaves dovanu maaaaaza montiporos fragiuka ir prilipdziau ji ten, kur pries keleta dienu man pasirode visiskai netinkama vieta. Teko perklijuot. Bet pries peklijavima jis man iskrito is rankus (akvoj) ir... pasimeciau kuri jo puse "gera" :) Priklijavau taip, kaip man atrode teisinga, bet siandien jau pradejau abejoti (cia taip pat, kaip su amzinu klausimu "ar isjungiau lygintuva?" arba "ar uzrakinau duris?") ar gerai priklijavau :) Tai gi, ar montipora "persitransformuos" taip kaip jai reikia, ar laukt ir po to ieskotis naujo frago? :)<br><br>Žinutė redaguota: Sheriff, laikas: 2009/12/01 16:03

viskas bus gerai,bet kol montipora igaus normalia isvaizda tai uzims daug daugiau laiko.

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
  • Amžius: 55
Na kaip supratau ten is to koralo frago tik "pagalys" jei nezinai i kuria puse augimo taskas yra. Tokiu atveju nieko neilgiau . Augs i ta puse kur saule :)

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
Arba as grybauju ir parasiau nesamone, arba tu manes Arni nesupratai :) As kalbu apie montipora (lekste) :) Ji ne pagalys, ji gi plokscia ir kalba eina ne apie augimo taska, o apie pavirsiu ant kurio yra polipai ;)

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
sherif: tamstos ziniai montiporos buna ne tik bliudai ;)

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
Balka, zinau, del to ir parasiau "Arba as grybauju ir parasiau nesamone" :) Bet siaip, is principo, manau turejo buti aisku, kad net man neturetu kilti klausimas apie montipora "ne lekste", nes neklijuociau ragais i apacia :D Anyway, dabar issiaiskinom apie kalba kalba :D

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
  • Amžius: 65
Sheriff rašė:

Balka, zinau, del to ir parasiau "Arba as grybauju ir parasiau nesamone" :) Bet siaip, is principo, manau turejo buti aisku, kad net man neturetu kilti klausimas apie montipora "ne lekste", nes neklijuociau ragais i apacia :D Anyway, dabar issiaiskinom apie kalba kalba :D

Pvz....As supratau kad eina kalba apie montipora lekste.Jeigu ir nelekste uzklijuotum ragais i apacia, jinai irgi isgyventu ir pradetu augti i sviesa.Dauguma atveju taip daryti nera prasmes.Nors neneigiu kad kartais gali buti ir isimciu ,jos gali buti susijusios su akvos dzaino planavimu(turiu omeny koralus ir ju vieta akvariume)

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
  • Amžius: 55
tai matosi kurioje puseje polipai, jei koralas gyvas aplamai. Jei kitaip tai siulyciau priklijuot laikinai stacia, poto pamatysi kuri puse gyva.P.S. kas ten per montipora, jei jau neina net polipu matyt???????

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
tai 1x2 cm fragiukas, kuris buvo jau "nurasytas" bet paskutiniu metu buvo pradejes atsigauti ir jau keletas polipu buvo islinde. Su salyga, kad koralu turiu mazai, tikejausi atgaivinti ir si mazyli :) Su salyga, kad ji teko nulauzt ir dar iskrito is letenos, tai polipu savaime suprantama nebesmate :whistle:

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
man teko akropora pasodint zemyn galva ;DDD ir nieko augo sau ir tiek