liuks!
Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Mano akvariumas (Arnis klp)
Sukūrė
Arnis klp
, Lap 20 2009 00:24
Parašyta 2011 Geg 18 - 19:17

Man malonu kad vertinate teigiamai. Cia ne tiek akva vertinasi kiek istisas tupinejimas apie ji :) Manau kad ir be manes yra dar nemazai "pilkuju kardinolu", kurie net nerodo forume akvu savo. Manau kad Lietuvoje "Tank of the month ever" yra megio, ir jau kokius 2 metus istisai :D
Parašyta 2011 Geg 18 - 22:28

Fantastikos nematau:).Deje ......Bet tai yra yra graziu koralu savartinas:).Nera kompozicijos,jokio skonio ir .ttt.(Anris nieko asmenisko)Bet aplamai si akva stipri .Tai faktas.Megio buvusi akva.(Mano poziuriu).Jinai be jokiu problemu pretendavo i geriausiu PASAULIO akvariumu sarasa.Reef Centrale maciau ir blogesniu:)O siaip kad yra tokio lygio akvariumistu lietuvoj ...Super .Labai gerai .
Parašyta 2011 Geg 19 - 01:07

Labai aciu ir uz kritika. Na del savartyno :) kad padaryt kompozicija reikia turet is ko. O kol ta baze tebeauga, tegu pabuna savartynas. Mano manymu kompozicija is keliu cm koralu fragu tai irgi ne kompozicija. O man pvz patinka tokio tipo akva kai koralai ne stovi kaip brangakmeniai lentynose, o tarpusavy naturaliai persipyne, iauge vienas i kita ir pan. Galima butu vadint ir savartynu toki dalyka aisku, bet kaip kam atrodo. Bet save nuraminsiu: kad ir iki tokio savartyno dasimust, reikejo nemzai laikoir meiles ;)