Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

sohal ir lineatus
Parašyta 2009 Lap 17 - 21:00

Xirurgai nenuspejami.Ju keliu ju laikymas vienoj akvoj irgi problematiskas.Beje mano sohalas gauna i dantis nuo visu xirurgu.Tris savaites visai ant puodo sedejo.Bijojo islysti.Bet kaip bus toliau neaisku.Xarakteri jau pradeda rodyti.Neaisku kaip reguotu i nauja xirurga mano akvoj.Acanthurus sohal vienas is arsiausiu chrirurgu, turintys ir paty ilgiausia skalperi ;) sesiu tonu akvariume jis ne viena karta buvo pripjioves kitas panasias zuvis t.y. chrurgus, Lo vulpinus ir kt. Lineatus maziau agresyvesnis.
Parašyta 2009 Lap 18 - 08:49

Parašyta 2009 Lap 18 - 10:15

Parašyta 2009 Lap 18 - 20:51

Jo Pauliau kolekcija zebru ispudinga:)Mano Xanthurum ir Leucostern uzdubasino Zebrosoma flavescens.Supjauste ja juodai iki mesos.Oda vietomis buvo visai nuplesta.Keista kad jinai buvo senbuve.Bet tavo akva dydele rizikuoti gal ir galima,bet problemu matyt turesi (nuomone)aš jau turiu kelis ChirurgusParacanthurus hepatus 1vntZebrasoma flavescens 2vntCtenochaetus strigosus 1vntZebrasoma scopas 1vntZebrasoma xanthurum 1vntTai su jais jokio vargo o turėjau Acanthurus japonicus ir parvežiau Acanthurus leucosternon tai japonikas taip davė į skutus leukosternonui kol tas užsilenkė o po to ir pats krito.Šiaip yra noras turėt pas save akvariume Acanthurus leucosternonAcanthurus lineatusAcanthurus sohal Bet pavarčius litetaturą suprantu kad nelabai imanoma nes pastarieji du patys agresiviausi iš chirurgų
Parašyta 2009 Lap 24 - 19:30

Joks saldytas maistas neatstos gyvo maisto.Joks dziovintas dumblis neatstos gyvo, zuvu valgomo dumblio.:)Atrodo tikrai gerai ir ėst visi pradėjo pirma dieną. Šeriu labai daug kad pradžioje nekiltų muštynių dėl maisto. Dar kai Romas pasakė kad šeria dumbliais is DSB tai ir aš pabandžiau tai super gavosi visi sotūs ir laimingi.