Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

EMA solutions
Parašyta 2009 Grd 22 - 22:47

1.tai yra vieša paslaptis :)2. o gal galima parodyti kur emas puslapyje parašyta,kad jie jį naudoja ?;) P.S. internete tikrai galima rasti informacijos apie GA naudojimą firminėse trąšose.Bet šita tema juk ne apie sudėtį o apie gamintojus , ar ne taip ;)?Kažkaip niekad niekur nemačiau, kad firminiai brendai sakytų, kad naudoja gliuteraldehidą.. Gal galima parodyti kur tai rašoma?
Parašyta 2009 Grd 22 - 22:59

Parašyta 2009 Grd 22 - 23:20

Parašyta 2009 Grd 23 - 09:49

už sudėtį reiktų dėkoti užjūrio taupytojams :lol: o aš tik ką ... - paprašei, ir atkartojau receptą iš vietinių žaliavų ,negi gaila :huh:Beje Jūsų darytiem mikriukam CSM+Mg+B priekaištų neturiu ir esu patenkintas
Žinutė redaguota: rcl123, laikas: 2009/12/23 09:56
Parašyta 2009 Grd 23 - 13:13

Gal galima būtų konkrečiau apie didelį kiekį problemų? Kokios problemos, kokiu tikslu buvo naudotas gliuraldehidas, kodėl jo atsisakyta ir t.t.?Vat vat ir aš pyliau gliuraldehidą kažkada ilgai į vieną akvariumą, o nustojus buvo daug daug problemų. :side:<br><br>Žinutė redaguota: yankadi, laikas: 2009/12/23 10:02
Parašyta 2009 Grd 23 - 13:25

Parašyta 2009 Grd 23 - 14:20

Parašyta 2009 Grd 23 - 16:54

Ekstrymas tai žiaurus, ale užtai kaip padeda...turėjau akvariumo abstinenciją po GA - žinau ką tai reiškia. Tarp kitko naudojau tokias pat dozes kaip yankadi, nes buvo tam priežasčių...net ir praėjus pusmečiui, ir padarius dalinį restartą, manau, pasėkmės grunte jaučiamos iki šiol, nors gal tai ir kita priežastis...kokios dozės bebūtų , norint be skausmo nustoti naudoti GA,reikia mažinti po truputį dozes 3-4 savaičių bėgyje. O pilant 1ml/5-6 l vandens,tai iš tikro gana žiaurus ekstrymas akvai. :whistle:<br><br>Žinutė redaguota: rcl123, laikas: 2009/12/23 15:45
Parašyta 2009 Grd 23 - 17:22

Parašyta 2009 Grd 23 - 18:51

Parašyta 2009 Grd 23 - 19:54

Jei neklystu prieš gerą pusmetį buvai vienas iš gliuteraldehido gerbėjų.;)Vigi, nėra akvariumo be dumblių.. Aš tik pasakiau kas man nutiko, nes savom akim pamačiau ką jis gali pridirbti akvariumo biopusiausvyrai. O pradedant pylimą, dumblių kaip ir nebuvo pastebimai daug. Daugiau jų atsirado po pylimo išsibalansavus biopusiausvyrai.