Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

akmenyts apauge zole
Parašyta 2009 Rgp 22 - 18:08

Parašyta 2009 Rgp 22 - 18:32

Parašyta 2009 Rgp 22 - 19:15

Parašyta 2009 Rgp 22 - 19:17

beto nezinau kas yra skimeris-ieskojau nete bet radau tik foto-taip kad nelabai zinau kas tai.kaip minejau savo antrastei tai noreciau su kuo susipazinti ir kad man paaiskintu kas yra kas-aisku jai tokiu zmoniu atsirastu.buciau labai dekingasjai laikau ilgiau,tai ir atitinkamai dumbliai auga daugiau,apie viska ka parasei nelabai nutuokiu bet paieskosiu nete pavadinimu,o kaip foto ikelti tai nelabai moku.sviesos tai daylight+ 36w, sroviu tai nezinau kas tai,kai pirkau akva tai jame viskas jau buvo-2pompos,angliniai filtrai2,keraminiai filtrai,kazkokie plastmasiniai burbuliukai-kaip suprantu irgi filtrai kazkokie,kempine-kiek suprantu stambus filtras,o daugiau as kaip ir nieko nedejau.jai kas galetu issamiau paaiskinti kaip ikelti foto tai ikelciau.
Parašyta 2009 Rgp 22 - 19:34

Parašyta 2009 Rgp 22 - 19:37

Parašyta 2009 Rgp 22 - 19:41

Parašyta 2009 Rgp 22 - 20:00

Parašyta 2009 Rgp 22 - 20:01

Parašyta 2009 Rgp 22 - 20:07

tai kad su malonumu skaityciau,betkad nete lietuviu kalba nelabai randu,o iki lietuvos siuo laiku nelabai galimybiu turiu nuvaziuoti.kai paskutini karta buvau tai nusipirkau knygute,bet joje nieko rimto nera-tik bendros zinios-jas istudijavau,o toliau is kur semtis ziniu tai nelabai zinau-kai turiu laiko tai pasiklausineju parduotuves darbuotoju-akvariumu.seku vandens parametrus jie geri,bet patirties nelabai turiu,tai klausineju jusuNu tu duodi, jura isirengei, nesuvokdamas kas tai per dalykas ta jura yra, na bet nieko dbr jau nebepadarysi. Kaip jau minejo, tai skaityk daug info apie jurinius akvariumus, kad bent minimaliai kazkokiu ziniu surinktum, nes su dabartinem ziniom, tai labai laikinai cia ta tavo akva veiks...
Parašyta 2009 Rgp 22 - 20:16

Parašyta 2009 Rgp 22 - 20:22

tas svetaines jau esu perskaites.daugmaz supratima zalia turiu kas tai yra akvariumas.tik tenais neraso tokiom frazem kaip jus susirasinejate-turiu omeni specifiniais pavadinimais.tose svetrainese labai viskas ribotai parasyta ir i dauguma mano klausimu nerandu atsakymu.nelabai suprantu kaip tai susikurti savo akvariumo tema.tai reikia pakurti-LISO AKVARIUMAS tema ir joje zmones jai nores ir tures laiko atsakines i mano klausimus? as labai atsiprasau uz kvailus klausimus,bet ju neuzdaves nejudesi i priekiAkvarium.lt, akvariumas.com forumuose perskaityk temas, kuriose zmones nuo pat pradziu temas sukure apie savo akvariumus, irengima ir panasiai ir jau ziniu igausi kazkiek. Gali savo akvariumo tema susikurti ir klausineti kas neaisku, tikrai atsiras zmoniu kas pades atsakyti i iskilusius klausimus :)