Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Puola rudi ir Violetavi dumbliai

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 71

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
  • Amžius: 55
jei paskaityti ka raso mineral mud gamintojas, tai logikai kaip ir nepriestarauja:)

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
  • Amžius: 66
Reiskia mano logika iskrypus.:).Vienu zodziu nieko nezinau.

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
zinai ,bet apie viena galvoji apie kita rasai:)

audryla

audryla

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 62 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-03
  • Amžius: 46
Jei kalba pasisuko apie refugiumus, tai gal labiau patyre pakomentuos toki preies kuri laika matyta varianta. Zmogus visa refugiuma skyres ksenijoms. Pasak jo tai geras fosfatu filtras.

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
audryla rašė:

Jei kalba pasisuko apie refugiumus, tai gal labiau patyre pakomentuos toki preies kuri laika matyta varianta. Zmogus visa refugiuma skyres ksenijoms. Pasak jo tai geras fosfatu filtras.

idomu, noreciau ta akva paziuret be fosfatu:)

audryla

audryla

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 62 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-03
  • Amžius: 46
Tai nera akva Lietuvoj taip kad patikrinti neiseis:laugh: O paziureti galima reefvideos.com(zach's 65 gal reef)Ten savininkas ir pasakoja apie savo akva.Atsiprasau uz off topic.

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
Aciu uz nuoroda.Akva paziurejau ,jinai man nepatiko.Vidutinio lygio.Simpatiska,bet ne mano skonio.Pvz...nors Egio (Megio) akva i 50-ka lietuvos geriausiu neieina:),jinai kur kas geresne negu ana menesio akva (nuomone:))DEl xenijos refugiume?Nezinau ,bet as taip nedaryciau.Bet koks koralas sistema uzkrauna.Kuo daugiau koralu , tuo labiau sistema uzkrauta.Su fosfatais kovoti yra ir kitu budu.Nors pastebejau viena ydomu dalyka.Kai turejau minkstuju koralu akvariuma,koralai jautesi geriau kai ju buvo daug.Akva buvo uzkrauta pakankamai stipriai.Zinoma tai gali buti paprasciausiais sutapimas.Gal but akvariumas jau buvo subrendes priimti ir islaikyti dydeli kieki koralu.Nors su su xenija problem neturejau,savo esamame akvariume jos laikyti nerizikuoju,nors tai labai grazus koralas:)P.S.Nezinau,ne man spresti ant kiek esu patyres akvariumistas,bet surizikavau parasyti :)

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
audryla rašė:

Tai nera akva Lietuvoj taip kad patikrinti neiseis:laugh: O paziureti galima reefvideos.com(zach's 65 gal reef)Ten savininkas ir pasakoja apie savo akva.Atsiprasau uz off topic.

gal gali tikslesne nuoroda ,butent to akvariumo nes ten daug video yra visus ziuret ner noro:)jau radau :)

Žinutė redaguota: megis, laikas: 2009/07/11 12:18

Varnas

Varnas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 466 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 49
Pas mane refugiume daug daugiau ksenijų pulsuoja negu video, dabar tik tuo ir užsiimu, kad raunu lauk ir metu.P.s. Romai, kaip naujokas visai neblogai surizikavai:P Žinutė redaguota: Varnas, laikas: 2009/07/11 13:35

Gidzia

Gidzia

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 337 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Lie-10
  • Amžius: 44
o SumpConcept (rasymo metu koordinates buvo pirma eilute, antras stulpelis:) ) ziurejot video, is to pacio linko? - ka manote??Žinutė redaguota: Gidzia, laikas: 2009/07/11 14:22va - radau detalu autoriaus aprasyma, jei kam idomu (EN)http://www.reefcentr...25&pagenumber=1 Žinutė redaguota: Gidzia, laikas: 2009/07/11 15:28

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
jei saziningai tai ne mano skonio akva,net neidomu gilintis:)

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
Dekuj uz nuoroda.Savo laiku su Egiu valandu valandas studijavom geriausiais pasaulio akvas.Buvo idomu kaip vakaruose xebra dirba.Kokia apratura naudoja ir tt.Dabar nuo to kaip ir nutolom.Daugiau laiko skyriam pasilazdavojimuj:).Prabegom paziurejau ta akva.Koralai grazus.Musu Piff buvusi akva bent man , kur kas buvo geresne.Dizaino,kompozicijos atzvilgiu ir tt.Zinoma tai tik mano nuomone,kuri nieko nereiskia.Jo xenka jega:).Varnas kada suksi pro Kedainius?Palauzyciau savo akva truputi :)