suintensevejus augalu augimui,ju audinys tapo sodresnis,minkstesnis,skanesnis,o ampuliarijos apetitas-del pagerejusiu gyvenimo salygu/sviezio vandens-didesnis:) -jokia cia naujiena,kad alkanos ampuliarijos eda minkstesnius,greitai augancius augalus(Bacopa australis,Heterantera,iv.hgrophilas ir pan,) TAI NORMALU.
Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

SRAIGĖS (melanijos, trimytnikai ir pan.)
Sukūrė
Lora
, Kov 29 2009 18:02
Parašyta 2011 Bal 26 - 08:25

Parašyta 2011 Bir 27 - 21:16

jos labai labai mazytes jas radau ne grunte ir ne ant augalu o burbuliatoriaus kempineje ju ten knibzdete knibzda ir dar ant augalu kiek suprantu yra plaukuotos sraiges ir ant lango na galiu tu plaukuotu foto imesti o tai db kaip man jas isnaikinti arba kuo jas serti ir kur laikyti buciau dekinga uz atsakyma
Parašyta 2011 Bir 27 - 21:54

esu ir aš turėjęs "plaukuotų" sraigių. nežinau jų pavadinimo, bet pas mane tokios paprastos mažos tamsiai rudos sraigės (specialiai neveisiau, turbūt su augalais atkeliavo) buvo gausiai apaugę dumbliu pavainimu "barzda" ;) atrodė gana įdomiau bet daugiau tokių nenoriu :blush:
Parašyta 2011 Rgp 07 - 15:57

Jei praeiti patarimai nepadėjo tai iš savo patirties rekomenduoju botijas. Įsileidau dvi suaugusias ir per kelias dienas nebeliko. Aš pati net nustebus buvau. Beje, žuvytės ne tik naudingos, bet ir judrios. Tikrai nesigailėjau ir galiausiai džiaugiausi, kad parsinešiau tas nelemtas sraiges, nes dabar turiu 2pačias fainiausias žuvis kokias tik esu turėjus ;)