Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Utenos gatvej Kaunas
Parašyta 2010 Lap 09 - 23:52

Parašyta 2010 Lap 09 - 23:56

Parašyta 2011 Grd 03 - 12:58

Parašyta 2014 Lap 24 - 08:56

Nuo to laiko kai ten nusipirkau pigiai neonų su akcija ir parsinešiau manų kruopas į savo akvariumą, ten daugiau nesilankau.
Tai atsitiko gal prieš kokius tris metus. Nuo to laiko davaiu sau žodį, kad mano kojos ten daugiau nebus.
Parašyta 2014 Lap 26 - 19:14

Na nekokia ten parduotuve. kazkada diskus auginau tik tuo metu kaina pas ja buvo 25 lt uz maza diskusiuka taigi nusipirkau ju 5-6 ir ka jus galvojat visi off line arba kitaip taren aminos. tad po tokiu prikolu gerb ponios gretos pas ja daugiau nei perku nei lankausi jos parduotuveje.
Parašyta 2014 Lap 27 - 09:35

Nuo to laiko kai ten nusipirkau pigiai neonų su akcija ir parsinešiau manų kruopas į savo akvariumą, ten daugiau nesilankau.
Tai atsitiko gal prieš kokius tris metus. Nuo to laiko davaiu sau žodį, kad mano kojos ten daugiau nebus.
Aš prieš 2metus atsinešiau ju su manu kruopom.
Parašyta 2014 Lap 29 - 23:56

Mano 80 proc. žuvų iš ten, aš su ja gerai sutariu ir gerbiu kaip savo srities žinove, daugeliui akvariumistų iki jos toli...O verslas yra verslas, ji suinteresuota yra parduoti, tai čia tik visiškam idiotui gali būti tas neaišku. Šiandien pas ją buvau, parduotuvė verda gyvenimu, kaip maximoj 17val reikėjo eiti alkūnėm į šonus...
Parašyta 2014 Grd 01 - 15:31

Kaip vesti verslą čia nei vieno ne reikalas, o pavarymo reikalas. Čia vienam Gintaras Klimaitis kliūna stengdamasis kantriai ir išsamiai išaiškinti žmonėms apie akvariumas, kitam Gretos parduotuvė. Nu tai sorry kur tada jums bus gerai Čia žmonės kurie šį bei tą žino švelniai tariant, aišku visada yra alternatyva eiti į parduotuves, kur parduotuvės konsultantai nuoširdžiai patars paskaitę prekės aprašymą kitoj pusėj į iškilusius klausimus