Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Utenos gatvej Kaunas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 97

Serksnas

Serksnas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Spa-07
  • Amžius: 47
Na man nemaloniu momentu toje parduotuveje nebuvo :) Ka klausiau-ta gavau..ko ieskau - isklauso ir pasistengia gauti.... Yra gal niuansu bendravime, bet cia tik charakterio bruozai.Is ties kiekvienam nuo ,,priejimo,, prie zmogaus ir bendravio kokybe atitinkama. Cia jau psichologija ;).O kainos neatrode dideles..... Normali zuvis , normaliai kainuoja.... :)O del ligu- tai , visais atvejais, cia loterija gi...Kalbam apie tai kad is vis mazai, ir tos nyksta, normaliu pardutuviu sia tema Kaune.Labai gaila Skorpenos. Žinutė redaguota: Serksnas, laikas: 2010/11/09 23:55

Serksnas

Serksnas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Spa-07
  • Amžius: 47
Na man nemaloniu momentu toje parduotuveje nebuvo :) Ka klausiau-ta gavau..ko ieskau - isklauso ir pasistengia gauti.... Yra gal niuansu bendravime, bet cia tik charakterio bruozai.Is ties kiekvienam nuo ,,priejimo,, prie zmogaus ir bendravio kokybe atitinkama. Cia jau psichologija ;).

geraltas

geraltas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Lie-10
  • Amžius: 51
gal kas žinot telefono numerį parduotuvės?

Marufas

Marufas

Senbuvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 42
http://www.jumsinfo....jasiukaitienes/

Akvariumists

Akvariumists

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Bir-08
  • Amžius: 40

Vimi stipriai brangsta,arba spekuliantai kainas sukelia:blink:

Tos bobeles utenos gatvej tai as negaliu pakest, kainas ikalus visam Kaune didziausias, o ir maivosi labiausiai. Niekada ten daugiau nevaziuosiu.

VYGANDAS

VYGANDAS

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2005-Grd-06
  • Amžius: 54

Nuo to laiko kai ten nusipirkau pigiai neonų su akcija ir parsinešiau manų kruopas į savo akvariumą, ten daugiau nesilankau.

Tai atsitiko gal prieš kokius tris metus. Nuo to laiko davaiu sau žodį, kad mano kojos ten daugiau nebus.

Kuo daugiau žinau, tuo mažiau žinau.

The Wild TropheuS

The Wild TropheuS

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Sau-28
  • Amžius: 39

Na nekokia ten parduotuve. kazkada diskus auginau tik tuo metu kaina pas ja buvo 25 lt uz maza diskusiuka taigi nusipirkau ju 5-6 ir ka jus galvojat visi off line arba kitaip taren aminos. tad po tokiu prikolu gerb ponios gretos pas ja daugiau nei perku nei lankausi jos parduotuveje. 

Wild Tropheus in my tank

dziufas

dziufas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Rgs-02
  • Amžius: 49

Nuo to laiko kai ten nusipirkau pigiai neonų su akcija ir parsinešiau manų kruopas į savo akvariumą, ten daugiau nesilankau.

Tai atsitiko gal prieš kokius tris metus. Nuo to laiko davaiu sau žodį, kad mano kojos ten daugiau nebus.

Aš prieš 2metus atsinešiau ju su manu kruopom.

Daynewss

Daynewss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Kov-04

Moteriškė jau gali užsidaryt :D

Saulix

Saulix

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Bal-06
Prieš gerus metus iš ten Hyphessobrycon amandae būrelį pirkau - po šiai dienai plaukioja visos. ..

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37

Mano 80 proc. žuvų iš ten, aš su ja gerai sutariu ir gerbiu kaip savo srities žinove, daugeliui akvariumistų iki jos toli...O verslas yra verslas, ji suinteresuota yra parduoti, tai čia tik visiškam idiotui gali būti tas neaišku. Šiandien pas ją buvau, parduotuvė verda gyvenimu, kaip maximoj 17val reikėjo eiti alkūnėm į šonus...

Daynewss

Daynewss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Kov-04

jūs pažiūrėkit credit info apie ją ir viskas aišku pasidaro...

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29

Man tai tik aišku, kad ekonominė padėtis yra sunki :) kai toksai susidomėjimas akvariumistika šiais laikais, sunku išsilaikyti

Daynewss

Daynewss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Kov-04

Paskaičius komentarus, tai įtariu, kad ne susidomėjimas akvariumistika yra didžiausia verslo problema...

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29

Kaip vesti verslą čia nei vieno ne reikalas, o pavarymo reikalas. Čia vienam Gintaras Klimaitis kliūna stengdamasis kantriai ir išsamiai išaiškinti žmonėms apie akvariumas, kitam Gretos parduotuvė. Nu tai sorry kur tada jums bus gerai :) Čia žmonės kurie šį bei tą žino švelniai tariant, aišku visada yra alternatyva eiti į parduotuves, kur parduotuvės konsultantai nuoširdžiai patars paskaitę prekės aprašymą kitoj pusėj į iškilusius klausimus :)

VYGANDAS

VYGANDAS

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2005-Grd-06
  • Amžius: 54

Didžiausia problema - požiūris į klientą.

Vienas verslininkas vertina klientą ir žvelgia į ateitį,

o kitas vaikosi vienadienės naudos, nusispjaudamas į klientą ir ateities perspektyvas.

Kuo daugiau žinau, tuo mažiau žinau.

BigBug

BigBug

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Lie-12
  • Amžius: 12

Kam nepatinka, eikit į KIKĄ patarimų :D

Akvariumists

Akvariumists

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Bir-08
  • Amžius: 40

Niekas jos ten neprase jokiu patarimu, ka jus cia kliedit.