Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Utenos gatvej Kaunas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 97

ecka_fish

ecka_fish

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 55
Pradesim nuo to, kad as asmeniskai nemanau, kad labai jau nukentes zuvys jei susersim jom maista su pasibaigusiu galiojimo terminu. Bet ponui Trofiui patarciau pries kazka aiskinant, ne blefuoti, o istikruju pasidometi paciam!!! Visiska nesamone, kad maisto su ASTAKSANTINU (ASTAXANTHIN) galiojimo terminai buna trumpesni. Netgi yra atvirksciai. Sausu pasaru beda- riebalu oksidacija, o astaxantinas, butent riebaluose tirpstantis karotinoidas, laaaabai stiprus antioksidatorius. Taip, kad jei pats sugalvojei ta ana nesamone, tai daugiau negalvok, o jei tau taip kazkas pasake- tai tiesiog prikabino makaronu.

robke1214

robke1214

Dažnas dalyvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Sau-09
  • Amžius: 51
Trofi ,gal prie linkejimu ir data pasake kada I svecius atvaziuos [adresa zino] ,prie to pacio ir mano akvariumo stiklu apatines briaunas nuslifuotu [ kurias ,,pamirso’’ nuslifuoti] nes kas tik ateina iskarto bado pirstais ir klausia – kas stiklus apgrauze ? toliau – pasarais,filtrais,kempinemis ir t.t. neprekiauju ir bent jau artimiausiu metu nesiruosiu prekiauti ,bet apie konkurencine etika [jei taip galima pavadinti] pokolkas dar patylesiu……o tau jei noresi ,kaledu proga galesiu vietoje atviruko atsiusti tuscia ,,hikari’’ pokeli [taip ,taip va butent ta su ASTAKSANTINU ] kad tavo ,,akiratis‘‘ bent truputi prasiplestu......

evutext

evutext

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Kov-05
  • Amžius: 37
kvailas klausimas:jei matai,kad akva netinkamai padarytas, tai kam pirkai? :) reikejo iskart prasyt,kad pataisytu, o ne dabar skustis... P.S.mano subjektyvi nuomone ;)o del pasaru,del zuvu irdel viso kito... taigi pasirinkimo laisve Lietuvoj... nepatinka - nepirk. kam cia "varyt" reikia? ar galiojimas pries menesi pasibaiges , ar kas negerai? yra kika, yra scorpena, aquazoon'as, urmo baze, aleksotas.... tik rinkis :)nesuprantu tokiu viskuo nepatenkintu zmoniu....

robke1214

robke1214

Dažnas dalyvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Sau-09
  • Amžius: 51
evutext rašė:

kvailas klausimas:jei matai,kad akva netinkamai padarytas, tai kam pirkai? :) reikejo iskart prasyt,kad pataisytu, o ne dabar skustis... P.S.mano subjektyvi nuomone ;)o del pasaru,del zuvu irdel viso kito... taigi pasirinkimo laisve Lietuvoj... nepatinka - nepirk. kam cia "varyt" reikia? ar galiojimas pries menesi pasibaiges , ar kas negerai? yra kika, yra scorpena, aquazoon'as, urmo baze, aleksotas.... tik rinkis :)nesuprantu tokiu viskuo nepatenkintu zmoniu....

joooo, klausimas daugiau negu kvailas........esme tame ,kad uzsisakius akva pagal norimus matmenis , tu jo gi nemetai is anksto naturoje [ cia ne batus parduotuveje perki ] .........poto tau ji atveza, ir po 5 min . isvaziuoja.....va tik tada, po kazkiek laiko pradedi pastebeti visas,, subtilybes'' [ cia as pats zioplas-pripazystu ] .......ai ,vos nepamirsau ,uzstata is anksto palieki....ir siap net mintis man i galva ,,nesove'' ,kad taip gali zmones pasielgti ,tuo labiau klausiau - stiklai bus nuslifuoti [ apie poliravima ,net nesneku] ? ? ? ats.' jo ,jo ,jo nu gi kaipgi kitaip ..........toliau del pasaru - nepatiko -nepirkau....dar toliau-.as ,,nevarau'' [anot taves] as konstatuoju faktus.

Ešerys

Ešerys

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Kov-11
  • Amžius: 52
kas dėl stiklo,tai teisybė...aš pats prieš keletą metų apžiūrinėjau naujus akvariumus toje parduotuvėje ir atkreipiau dėmesį,kad stiklas tik atpjautas ir niekaip kitaip neapdirbtas,todėl nusprendžiau pasiieškoti kitur...

Neo

Neo

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Vas-03
  • Amžius: 40
as laikausi tokios nuomones: kas nori gali valgyti ir kaciu maista, bet kokybes inpekcija niekada neglosto jei randa pasibaigusi galiojimo laika...siuo atveju jis jau greit baigsis ir nemanau jog tetule ji ismes, o greiciausiai prakis kamnors...jusu teise ji pirkti...antras dalykas apie tai kad atejau ir nusipirkau...tai tada isvis tegul automata pastato kam ta bobule ten sedi...man visada kila klausimu apie ivairius dalykus, o klaust pas ja negalima...

Arvydasss

Arvydasss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Lap-14
  • Amžius: 37
hmz, gal jinai atsirenka kam atsakyt, kam ne, kai ko nors paklausi... as tai nieko negaliu papriekaistaut, visad viska atsako, kai ko paklausiu ir gan maloniai, parodo dar jei pats neprimatau ir kas svarbiausia nebando ikist nieko, kaip daugelis verslininku tik to ir siekia (sito baisiai nemegstu) :) na, o robke1214 turi teise pykt... nes jei ir man taip padarytu (del akvos), tai ir as pykciau...

zygisged

zygisged

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Geg-07
  • Amžius: 14
kažkaip man ji viską gerai paaiškina ir išvis neturiu nusiskundimų jos produkcija. Pas mane visos žuvys išgyveno ir nei viena nebuvo užtraukta. B) man tikrai viską gerai paaiškina ir net nuolaidą retsykiais padaro, arba jei neturiu grynų pinigų iškart, tai duoda į skolą. Nors nesu nei labai dažnas parduotuvės lankytojas ar pardavėjos asmeninis pažįstamas :) Žinutė redaguota: zygisged, laikas: 2009/09/21 10:53

sirshe

sirshe

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Lap-09
  • Amžius: 48
o kas gali tikslu adresa ar vieta mazdaug kur Utenios gatvej randasi ta parda pats ne is Kauno todel klausiu? nuvaryciau paziuret ka siulo

Ešerys

Ešerys

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Kov-11
Jei įvažiuoji į Utenos gatvę iš Savanorių prospekto,dešinėje pusėje už kokių 500-700m šviesiom dailylentėm apkaltas namas...

sharkiokas

sharkiokas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Lap-21
  • Amžius: 31
man ispudi nekoki paliko... zuvu kiek pirkau, kaip ir nieko jom nebuvo, bet grynai matosi, kaip klasifikuoja zmones. As esu "zalias" ir nesigaudau akvariumuose, tai ka nors paklausti ir issiaiskint praktiskai neimanoma, nors rinkausi augalus, girdejau kaip su kitais sneka, tai viskas ok. nu nzn gal tik manes nemegsta :DD o ypac, kai rodo jos seriala ir as uzeinu i parduotuve, tai tokia susiraukus ir pikta buna, nei ko paklausi, nei informacijos gausi. tai tiek

Colaloca

Colaloca

Naujokas

• Blokuotas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Bal-03
  • Amžius: 35
va, radau ju "saita" http://egzotika.zoo.lt/

dariusttt

dariusttt

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2007-Sau-02
verta uzeiti paziuret kaip akvos sukrautos viena ant kitos,pirma karta baisu stovet arti

geraltas

geraltas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Lie-10
  • Amžius: 50
suintrigavo mane, visadsa galvojau, kad ten gera parduotuvė. reikia nuvažiuoti. :angry:

mallboro

mallboro

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Sau-17
  • Amžius: 28
Colaloca rašė:

va, radau ju "saita" http://egzotika.zoo.lt/

Geras "saitas" tikrai sudomina :woohoo:

geraltas

geraltas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Lie-10
  • Amžius: 50
buvau užsukęs. nepastebėjau jokių blogio :evil: ženklų, su moteriške pabendravau, bet nieko nepirkau. tiesa, žuvys nėra pigios - kaina parduotuvinė, bet ar dažnai perku žuvis.viskas ten normaliai.

dziufas

dziufas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Rgs-02
Turi jinai ten savo harakteri neišgereusiu, šendien buvau tai diskusai pas ja pasaka gražualej nors kainele dar gražesne

G_187

G_187

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Sau-04
  • Amžius: 44
Ponia tai ten "karšto rūkymo", o žuvų kainos kaip užplauks, vienų visiškai kosminės, kitų kartais net stebėtinai pigios, bet čia pagal mėnulio fazę.Va su matavimais prastai, sako 15cm, o žuvis vos 7-8 siekia. Matyt, atstumą tarp akių matuoja ir daugina iš mėnulio fazės.

mallboro

mallboro

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Sau-17
  • Amžius: 28
Kokių ji Diskų turi? Koke kaina? Žadu žadu, bet vis tyngisi nuo kalno nusileisti ir paeiti iki jos :laugh: :laugh: Žinutė redaguota: mallboro, laikas: 2010/11/09 20:22

dziufas

dziufas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Rgs-02
Apie diskusu kokybe nenusimanau ,yra po 300 lit, gražus faisnesniu gal ir nemačiau,kiti mažesni po 70 lit 100lit nuva ir reklama pavareu gal gausiu kitakart nualaida :laugh: