Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Utenos gatvej Kaunas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 97

aurilio

aurilio

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Sau-20
  • Amžius: 43
Labai super parduotuve yra Kaune,utenos gatvej,zuvu pasirinkimas tikrai nemazas,daug ir ciklidu visokiu,kainos taip pat nera auksciausios,taip kad tikrai super :)

adom

adom

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2008-Grd-04
  • Amžius: 50
pasirinkimas geras ir rttbet viena kart soi parduotuvei nusipirkau zuvu, pasimokiau :)aisku nedarau antireklamos, bet pries pirkdami ziurekit ka perkat, ;)

Mindzius

Mindzius

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Vas-11
  • Amžius: 38
Kainos gal ir geros bet nusidereti neina, nei lito nenuleidziaB) na kam pavyks nusidereti tas dievas:laugh:

Arvydasss

Arvydasss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Lap-14
  • Amžius: 37
adom, pritariu... teko i man pasimokyt...

robke1214

robke1214

Dažnas dalyvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Sau-09
  • Amžius: 51
kad kainos super tai dristau abejoti ir gan stipriai.ciklidu gal ir nemazai bet kazkuo tai man jau bent asmeniskai itartini (kaikurie) .:angry:

robke1214

robke1214

Dažnas dalyvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Sau-09
  • Amžius: 51
[img]http://www.aquarium.lt/components/com_joomlaboard/uploaded/images/a_tropheus_11.jpg

adom

adom

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2008-Grd-04
  • Amžius: 50
Arvydasss rašė:

adom, pritariu... teko i man pasimokyt...

su isigytom zuvim parsinesiau kazka ir man zuvys krito visos...............o tau kas atsitiko ?

Žinutė redaguota: adom, laikas: 2009/02/26 00:18

bdh216

bdh216

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Rgs-18
  • Amžius: 45
Nu pasakysiu ir as savo nuomone apie ta "super" parduotuve Utenos gatveje ir ta "simpatiska" seimininke tos parduotuves.:evil: Is man pirktu zuvu, o ju buvo pirkta kokia penkiolika, tai gyvos plaukioja tiktai dvi Tropheus duboisi. Kainos tai kai kuriu zuvu tai kazkoks kosmosas ! pvz. mieloji seimininke uz Labidochromis caeruleus "yellow" ar Pseudotropheus Zebra red viena egzemplioriu kokiu ~3 cm ilgio praso 40 litu ! (nu aisku cia kiekvieno reikalas kiek prasyti), nu bet jei as uz gupija paprasyciau kokiu 20 litu tai manau "geru" atsiliepimu sulaukciau. Teko nugirsti toki pokalbi, kaip klientas klausia kas nutiko jo diskusam, tai jos atsakymas labai trumpas - nezinau. Tai zmogelis sako, kad pirkau du naujus ir susirgo, tai tada sako, kad nuo nauju ir susirgo kur pirkai ten ir klausk kokius parduoda ! Bet atsakymas buvo, kad pirkti jie buvo cia pat pas jus ! Atsakymas- kad tu cia nepirkai, tai taip bet pirko mano zmona . . . O tada balselis pasidaro kaip lapes, palauk parasysiu ant lapelio kaip gydyti ir tavo diskusai per pora dienu pasveiks.:woohoo: Pats susiduriau seniau kaip ieskojau filtro sparnuotes aseles keramikines, kaip paklausiau ar turi tai sako taip turiu koks filtras klausia, sakau Atmanas, tada sako neparduosiu, ieskok ten is kur pirkai filtra :angry: Nei vienoje zoo prekiu parduotuveje nesu susidures su tokiu priesiskumu klientui. Daugelyje zoo prekiu parduotuveje gauni nuolaidas, patarimus, konsultacijas ir kt., bet tik ne Utenos gatveje.p.s. Cia ne mano vieno tokia nuomone apie sita parduotuve, o ir keliu mano draugu akvarimistu.

Foxas

Foxas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Geg-12
Na nezinau ... taciau, kaip as jau minejau kazkurioje temoje, is tenai pirkau ne karta ir ne du ir nei viena zuvis neserga ar nustipo ...Ir pataria ir pakonsultuoja, o kai reikejo detaliu - lyshnas atidave nemokamai... Tai net ir nezinau kame cia "kampas" ... :huh:

povilas

povilas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Sau-09
  • Amžius: 44
bdh216 rašė:

Nu pasakysiu ir as savo nuomone apie ta "super" parduotuve Utenos gatveje ir ta "simpatiska" seimininke tos parduotuves.:evil: Is man pirktu zuvu, o ju buvo pirkta kokia penkiolika, tai gyvos plaukioja tiktai dvi Tropheus duboisi. Kainos tai kai kuriu zuvu tai kazkoks kosmosas ! pvz. mieloji seimininke uz Labidochromis caeruleus "yellow" ar Pseudotropheus Zebra red viena egzemplioriu kokiu ~3 cm ilgio praso 40 litu ! (nu aisku cia kiekvieno reikalas kiek prasyti), nu bet jei as uz gupija paprasyciau kokiu 20 litu tai manau "geru" atsiliepimu sulaukciau. Teko nugirsti toki pokalbi, kaip klientas klausia kas nutiko jo diskusam, tai jos atsakymas labai trumpas - nezinau. Tai zmogelis sako, kad pirkau du naujus ir susirgo, tai tada sako, kad nuo nauju ir susirgo kur pirkai ten ir klausk kokius parduoda ! Bet atsakymas buvo, kad pirkti jie buvo cia pat pas jus ! Atsakymas- kad tu cia nepirkai, tai taip bet pirko mano zmona . . . O tada balselis pasidaro kaip lapes, palauk parasysiu ant lapelio kaip gydyti ir tavo diskusai per pora dienu pasveiks.:woohoo: Pats susiduriau seniau kaip ieskojau filtro sparnuotes aseles keramikines, kaip paklausiau ar turi tai sako taip turiu koks filtras klausia, sakau Atmanas, tada sako neparduosiu, ieskok ten is kur pirkai filtra :angry: Nei vienoje zoo prekiu parduotuveje nesu susidures su tokiu priesiskumu klientui. Daugelyje zoo prekiu parduotuveje gauni nuolaidas, patarimus, konsultacijas ir kt., bet tik ne Utenos gatveje.p.s. Cia ne mano vieno tokia nuomone apie sita parduotuve, o ir keliu mano draugu akvarimistu.

jo.gretos keistokas charakteris.kazkodel ji dainiaus is garlevos nemegsta.isgirsta zodi ATMAN,ir jei dar pas dainiu pirktas,ar is turgaus-tai net nekalba.tipo mynk is cia

Arvydasss

Arvydasss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Lap-14
na moteriske tai tikrai su charakteriu :laugh: na bent man asmeniskai nieko blogo nepridarius, maloniai paklausiant atsako.. pataria kaip sutaupyt kelis lt :) adom, na o parsinesiau su 2 guramiaias manke... na pacio protas ir aisku neperdidziausias, nes suleidau, reikejo juos "apdorot" pries tais :) na o lygiai taip pat draugas uzsikrete, po menesio, kai as pirkaus, isigijo barbusu ir su manke :)

bakas

bakas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Vas-25
povilas rašė:

jo.gretos keistokas charakteris.kazkodel ji dainiaus is garlevos nemegsta.isgirsta zodi ATMAN,ir jei dar pas dainiu pirktas,ar is turgaus-tai net nekalba.tipo mynk is cia

naturalus elgesys, konkurentu atzvilgiu :P

Neo

Neo

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Vas-03
  • Amžius: 41
kadangi darbas netoli sios parduotuves tai karts nuo karto uzeinu...konors paklausiu ir pasijuntu kaltas jog paklausiau...kainos dideles kai kuriu zuvu, siaip kaip parduotuve gan patraukli bet uzejus geriau nekalbeti...

Linute

Linute

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 39
Tai tu į parduotuvę užeidinėji nemokamų konsultacijų ir ekskursijų, ir stebiesi, kodėl tau nenoriai atsakinėja, ar kaip čia suprasti? :woohoo:

bdh216

bdh216

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Rgs-18
Tai pasakyk Linute, uzejus i parduotuve tai ka as privalau is karto pirkti ? Gal man kainos netinka ar zuvu isvaizda nepatinka ! Gal kitur rasiu pigiau ? Man atrodo kas laikom zuvis tai kart nuo karto prazonduojam pro parduotuves, gal ka nors egzotisko pamatysim, o tada ir susigundysim nusipirkti.:)

Matukasss

Matukasss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Kov-15
  • Amžius: 14
ten geriau nevazioti nes kaip tai bobulei sauna i galva kaina tokia ir sako veza zuvis is lenkijos nepalaiko ju o iskart ant pardavimo ten tiktai ciklidus galima pirkti ... suauge diskusai po 300lt uz 40-70lt alytui yra vienu zodziu ji stumia ten biski ismirsta zuvys nusipirkau diskusa viena maziuka is jos sumokejau 40litu ir jos nustipo tai va gaila labai....

Foxas

Foxas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Geg-12
Matukasss rašė:

ten geriau nevazioti nes kaip tai bobulei sauna i galva kaina tokia ir sako veza zuvis is lenkijos nepalaiko ju o iskart ant pardavimo ten tiktai ciklidus galima pirkti ... suauge diskusai po 300lt uz 40-70lt alytui yra vienu zodziu ji stumia ten biski ismirsta zuvys nusipirkau diskusa viena maziuka is jos sumokejau 40litu ir jos nustipo tai va gaila labai....

Ir vel pasamones srautas .. kas ant seiles ta ir rasau ... o ar kas supras- nesvarbu ... :angry:

evutext

evutext

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Kov-05
  • Amžius: 38
Taigi taigi :)apsilankėme ir mes toje parduotuvėje. Pardavėja- super. Susidariau nuomonę, kad ji bendrauja ir normaliai atsako į klausimus žmonėms, kurie bent kažką išmano apie žuvis, o tie, kurie prašo afrikos ciklidų prie gupijų, yra ignoruojami ;)Kai paprašiau pranešti kada turės severumų, davė savo vizitinę kortelę, pasakė,kada atveš. Kai paskambinau, sako, taip,jau turim, žuvys dabar KARANTINUOJAMOS ir NEPARDUODAMOS KOLKAS (čia kažkas sakė, kad jų karantine nelaiko ;)).O už porą severumų sumokėjau 20 Lt. Sakyčiau - visai nedaug. Taip kad įsitikinkite patys ir neklausykite gandų.

Matukasss

Matukasss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Kov-15
  • Amžius: 14
o jus man pasakykite kode jos mirsta ??????????????? ir pats atsakau nes nekarantinuoja tik kai kurias..... 100 procentu

Arvydasss

Arvydasss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Lap-14
Matukasss gal del kokiu kitu priezasciu uzsilenke tas tavo diskas :) nemanau kad nusiperki ir iskart uzsilenkia jis normaliose salygose... pirma pas save isanalizuok esama padeti, paskiau kaltink kitus jei pamatysi, kad pas tave viskas tvarkoj...