Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Dar321 sūrymo nanobliūdukas
Parašyta 2009 Kov 08 - 17:21

Parašyta 2009 Kov 08 - 18:27

Parašyta 2009 Kov 08 - 20:54

Parašyta 2009 Kov 08 - 22:50

Parašyta 2009 Kov 08 - 23:21

+1:)Reikia tik gerbti tokius zmones, kurie nebijo pasakyti savo nuomone, o ne tik padlaiziauti ir lysti i subine. Kas is to jeigu visi tik girsim girsim, nors akvariumas ir nera vertas tu pagiru, zmogus klaidingai galvos, kad viskas yra labai gerai, turiu super akvair t.t. Isgirdes kazkokia pastaba ar kritika galbut susimastys, labiau isigilins i tai ka jis turi ir savo jura sugebes padaryti dar geresne...
jei tau neidomu kokias akvas turi zmones,tai tu netobuleji,o stovi vietoj,ir itariu net nezinai kaip turi atrodyti tavo pacio laikomi koralai is tikruju:dry: (cia tik mano nuomone):)nicnieko nezinau apie tavo turima jura ir jei saziningai, tai man visiskai neidomu
akmens gal ir uztektu,bet ji reiktu visai kitaip sudeti,nors nuotraukoj atrodo vienaip,naturoj gal ir kitaip,zuvis reik pirkt tokias kurios neuzauga dideles,paugus zebra nesiziures tokiam mazam akvariume:)Dar321 jeigu idomi mano jauno jurininko nuomone, tai galiu pasakyti, jog esi saunuolis vien del to, kad pasidarei jurini akva. Asmeniskai man, nepatinka kaip yra sudetas rifas, truksta akmens, taciau jo galima prikrauti per laika
Žinutė redaguota: megis, laikas: 2009/03/08 23:29
Parašyta 2009 Kov 08 - 23:34

Parašyta 2009 Kov 09 - 12:12

Parašyta 2009 Kov 09 - 13:08

Parašyta 2009 Kov 09 - 13:37

Parašyta 2009 Kov 09 - 15:03

Parašyta 2009 Kov 09 - 15:32

O kaip pasake Romas? I ka gilintis? Juk ka ir sakau - jis nepasake nieko naudingo ir informatyvaus :dry: Jei butu parases "tas ir tas negerai, tas kreivai, tas gyvis netinka, akmens permazai 256 gramais" ir pan. Tada valio, diskutuojam, bet kai parase, kad zmogus turi bala ir daugiau nieko, tai kur cia izvelgiat geri? Ar cia toks forumo gaivinimo budas? :ohmy:<...užsiduokite sau klausimą. Kokio forumo norite? Kur visi aikčios oho, uau ir panašiai ir nebus jokios info, ar kai kas nor pasakys taip kaip Romas ..>
Žinutė redaguota: Sheriff, laikas: 2009/03/09 15:33
Parašyta 2009 Kov 09 - 15:44

Parašyta 2009 Kov 09 - 15:48

Parašyta 2009 Kov 09 - 18:25

Parašyta 2009 Kov 09 - 18:55

Na tu parasei siek tiek kitaip, tu jo jura (kokia ji bebutu) pavadinai bala :)Bet tiek to, panasu, kad visi viska issiaiskinom ir ta temos dali, kur gincijames be jokios naudos, pravaziavom ;) Daba gryztam prie esmes, ir jei akvos savininkas to nepadaro viesai, tai padarysiu as - Romai, kas TAVO nuomone yra blogai (o gal tiesiog nelabai gerai) aptariamoje akvoje? :) Klausiu, nes man tikrai idomu, o ne todel, kad mano keslai butu pikti :)Beje, kas liecia minkstuju koralu dalinimasi. Aciu uz info ir jei neparduosiu akvos, bandysiu fraguot, ir tuo paciu "sumazinti" mano akvai per dideli korala.<...As parasiau kad su temos savininko jura nekas...>
Žinutė redaguota: Sheriff, laikas: 2009/03/09 18:56