Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Dar321 sūrymo nanobliūdukas

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 169

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
  • Amžius: 66
:dry: Žinutė redaguota: romas, laikas: 2009/03/08 17:26

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
Pone sakot esu kaimietis blogaja prasme.Gal but jus ir teisus.Jus skaitet apie mano padarytas klaidas ,nes as to norejau.Norejau kad tokie kaip jus,butent is mano klaidu pasimokintumet ir bent jau tokiu grubiu klaidu kaip as , nedarytumet.Beje aiskinti zmoguj kaip pasileidziant jura isvengti grubiu klaidu matyt nevisada verta.Ko gero tai buvo mano dydele klaida ,kokiu manau daugiau nebedarysiu.Jus manot ,kad i akis sakymas tiesos(tegul ir nelabai malonios) yra ant kazko varymas?.Gal but ir siuo atveju jus teisus.Nors manau protingas zmogus paklaus?Kodel as taip sakau.?Ar as pasimokiau is savu klaidu?Gal as cia teorijos prisiskaites sneku?Pagaliau kokia jura as siandien turiu?Ka man dave keliu metu juodas su jura darbas ir tt.Paradoksas ,bet siandien uz grubios tiesos sakyma man ne vienas dekoja.Nes tai ne vienam padejo isvengti ne vienos klaidos ir sutaupyti nemazai lesu.O gal tikrai pradekim vienas kita girti kad uzsudem vandeneli ir idejom kelis akmenis.Kiek suprantu jus pats kazkodel tai nelabai nusiteikes tam vyrukuj patarti?Kur jis daro klaidas ? ir kaip jas galima istaisyti?.Jus manot kad jis nepadare klaidu ir jo jura netgi labai nebloga.Gal but tikrai yra paprasciau viesai kazka pagirti o namuose skaniai pasijuokti?.Ko gero jus is tikruju tikras miestietis.Ydomu butu pamatyti jusu miestiecio jura ir pagaliau ko jus pasimoket is kitu ar savu klaidu.Ir koks jusu supratimas ,kokia turi buti jura ir jos ivaizdis..Saunuolis kad vengi lietuvisku forumu,bet kiek suprantu nevengi ju skaityti ir nesivargini i juos rasyti..Jeigu lietuvoj bus toks poziuris i jura ,koks yra dabar, tai matyt tokias juras ir turesim.Is tikruju man kaip kaimieciuj darosi visiskai nusispjaut..pvz kokia pas tamsta jura.Ka cia tie musu lietuviski forumai,vakarai mus pades ir isspres uz mus musu jurininku problemas.Greiciausiai ir as lietuvos forumuose visai nedalyvausiu,man irgi pilnai uztenka ir uzsieniniu ,kuriuose as manau visai sekmingai dalyvauju.Dar321 tau parasiau grubiai ,bet teisingai.Niekada nesijuokiau is bet kokios juros,tuo labiau jeigu zmogus tik pradeda jura laikyti.Jeigu tie kurie tave girs ir sakys kad darai viska gerai?Netikek.Jie tau pataikauja arba nesugeba nurodyti tavo jau dabar padarytu klaidu.Gal diskusija uzvirs:)Vis smagiau.OI bus....Subarstysit cia mane kaimieti :):)Jo as lietuvis ir pvz.. noriu kad musu krepsinis butu geriausias pasaulyje.As juros fanatikas ir noriu kad ir is musu lietuvos juru niekas negaletu juoktis.Kodel mes uz kazka turim buti blogesni?Kuom mes blogesni.?Bet kad taip butu ,tai ir atitinkamas poziuris i jura irgi turi buti.Atsipr.Uz oft.Daugiau i ta tema pasistengsiu nerasyt.

Dar321

Dar321

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 1.593 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 54
Romai, gal galima būtų sukonkretint/parodyt mano balos klaidas?p.s. aš priimu visas nuomones/kritiką, kad ir kokios jos bebūtų...;)

Ajantas

Ajantas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 401 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Sau-06
  • Amžius: 37
Ponas Romai, o pats esate itin izeidus, pasirodo :) skaityt nevengiu , rasyt vengiu :) o kad filosofuot megstat, teko pastebeti. Jusu jura puiki, jusu pamokos - taip pat. Taciau sitame jusu komentare nemaciau nei vienos tikslines pastabos - o tik "gaila taves ir tavo juros". Tai skamba labai izeidzianciai, ir be jokios naudos.Butu konkretus isdestyti dalykai , kas yra blogai - sito fleimo cia nebutu.Galbut pats laikas ismokti, kad ir kiek daug zinotum ir butum patyres, neturi jokios teises arogantiskai ir izeidinejamai rasyti. Mandagumas nieko nekainuoja, taciau visiems duoda puikia nuotaika ir savitarpio pagarba. O sito itin truksta lietuviskuose forumuose - uztenka pasiziureti i aquarium.lt ir reeffanatic santykius, tokioj lietuvelej sauja akvariumistu nebeissitenka.Beje, komentuokit zmogaus klaidas - o ne zmogaus pinigus ir investicijas, kur galbut jis sukiso viska, ka turi, na , ir turi vaizda, kuris ji pakankamai tenkina. Ne itin teisinga lyginti mersedesa su ziguliu ir aiskinti zigulio vairuotojui apie jo klaidas ir blogas investicijas. Žinutė redaguota: Ajantas, laikas: 2009/03/08 18:30

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 46
Lakstingala negali neciulbeti... del to ir as pasisakysiu :) Romai, neskaiciau tavo istorijos, nieko nezinau apie tavo darytas klaidas ir juo labiau, nicnieko nezinau apie tavo turima jura ir jei saziningai, tai man visiskai neidomu. Bet stai tavo pasakymas apie zmogaus akvariuma, svelniai tariant nelabai grazus. Nes bent jau as susidariau nuomone, kad tau jura yra ta jura, i kuria ikista daug pinigu. Na bent jau frazes "<...Tavo jura rodo...kad kiek investuosti tiek turi.Tu turi, apgailestauju ....bala...>" as kitaip nesuprantu. O tu nepagalvojai, kad ne visi zmones nuo saskaitos nusiima kruva pinigu, nueina i parduotuve, nusiperka viska ir vualia, turi jura? Zinok buna zmoniu, kurie viska daro palaipsniui, perka labai po truputeli. Jei jei siandien sis akvariumas tau panasus i bala (aisku cia jau tik tavo problema), tai gal tik del to, kad akvariumo turini koreguoja turimos lesos.Na o jei as neteisingai supratau tavo pasisakyma, ir TAVO nuomone yra kazkokiu bedu, tai buk malonus ir paaisknk, nes kol kas is didelio ir ilgo tavo pasisakymo jokios naudos, o is to trumpojo tik zmogaus izeidimas be jokiu argumentu. HAU.

Arvis

Arvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 387 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Lie-24
  • Amžius: 34
Reikia tik gerbti tokius zmones, kurie nebijo pasakyti savo nuomone, o ne tik padlaiziauti ir lysti i subine. Kas is to jeigu visi tik girsim girsim, nors akvariumas ir nera vertas tu pagiru, zmogus klaidingai galvos, kad viskas yra labai gerai, turiu super akvair t.t. Isgirdes kazkokia pastaba ar kritika galbut susimastys, labiau isigilins i tai ka jis turi ir savo jura sugebes padaryti dar geresne... Esu ir as perskaites Romo akvariumo temas, padarytas klaidas ir t.t. Galbut nederetu lyginti Dar321 akvariumo ir Romo pirmojo akvariumo, nes visgi Romo pirmasis akvariumas buvo paleistas jau seniai, buvo problematiska gauti kokybiskos informacijos, jurine akvariumistika nebuvo tokia populiari, kaip kad yra siuo metu ir dar daug daug kitu faktoriu... Gerbiu zmogu uz tai, kad investaves didziulius pinigus, pridares klaidu, nepaluzo ir iki siol turiu ir domisi juriniais akvariumais.Ajantas, tai tu pasakyk pagal ka vertini akvariuma, tas tavo pasakymas ,,labai netgi nebloga" nepasako visiskai nieko. Rasai, kad vegi rasyti lt forumuose, bet pasimetyti izeidimais kaip matau nevengi, vadint kitus kaimieciais ir jaustis geresniu vien del to, kad esi miestietis.... Sorry, bet tikras save gerbiantis miestietis, nemanau, kad taip rasytu.....Sheriff, yra zmoniu, kurie viska daro po truputi, neskuba ir t.t. Mano akvariumui jau pusantru metu, taciau as dar neturiu nei puses to ka noreciau matyti jame. Dar321 atveju, tai zmogus tikrai skuba, mano nuomone cia yra viena is didziausiu klaidu, kaip toks jaunas akvariumas, tai jau uzkrautas kaipreikiant... Asmeniskai negaleciau jo priskirti prie tu kurie viska daro labai isleto.Dar321 jeigu idomi mano jauno jurininko nuomone, tai galiu pasakyti, jog esi saunuolis vien del to, kad pasidarei jurini akva. Asmeniskai man, nepatinka kaip yra sudetas rifas, truksta akmens, taciau jo galima prikrauti per laika, kazkokio super rifo apaugusio koralais, net nera ko tiketis (dar labai jaunas akva) manau ji susikrausi per laika, kai pamatysi kokio rifo istikruju nori, koralai uzaugs velgi per laika ir t.t Bandyk derinti koralu spalvas, vieta kurioje jie jausis ir atrodys graziausiai ir t.t. Jura yra ne spalvinimo knygute, kuria per pora min nuspalvojai ir turi grazu paveiksla, jura yra gyva ir vientisa sistema, kuriai pasiekti savo tobulumo virsune reikia laiko, beabejo, ziniu, bei noro... Kiekviena kritika, tau tik pades eiti i prieki ir tobulinti savo jauna akvariuma...Daug prirasiau, jeigu ka nenorejau nieko izeisti, tiesiog isakiau savo nuomone, peace ! :) Žinutė redaguota: Arvis, laikas: 2009/03/08 23:26

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
  • Amžius: 55

Reikia tik gerbti tokius zmones, kurie nebijo pasakyti savo nuomone, o ne tik padlaiziauti ir lysti i subine. Kas is to jeigu visi tik girsim girsim, nors akvariumas ir nera vertas tu pagiru, zmogus klaidingai galvos, kad viskas yra labai gerai, turiu super akvair t.t. Isgirdes kazkokia pastaba ar kritika galbut susimastys, labiau isigilins i tai ka jis turi ir savo jura sugebes padaryti dar geresne...

+1:)

nicnieko nezinau apie tavo turima jura ir jei saziningai, tai man visiskai neidomu

jei tau neidomu kokias akvas turi zmones,tai tu netobuleji,o stovi vietoj,ir itariu net nezinai kaip turi atrodyti tavo pacio laikomi koralai is tikruju:dry: (cia tik mano nuomone):)

Dar321 jeigu idomi mano jauno jurininko nuomone, tai galiu pasakyti, jog esi saunuolis vien del to, kad pasidarei jurini akva. Asmeniskai man, nepatinka kaip yra sudetas rifas, truksta akmens, taciau jo galima prikrauti per laika

akmens gal ir uztektu,bet ji reiktu visai kitaip sudeti,nors nuotraukoj atrodo vienaip,naturoj gal ir kitaip,zuvis reik pirkt tokias kurios neuzauga dideles,paugus zebra nesiziures tokiam mazam akvariume:)

Žinutė redaguota: megis, laikas: 2009/03/08 23:29

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
Megi, galiu pasakyti kitaip - as maciau nemazai akvu, bet tikrai nezinau kuri is ju Romo ;) Bet jei ka, manau esme, ka norejau pasakyt, turejot suprasti. Stai Arvis parase konkreciai kas jo nuomone negerai, o Romas parase "bla bla bla" ir viskas, jokios naudingos info (kritika yra naudinga, bet tik tada, kai parasoma kas yra negerai ir kodel negerai).

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
:) Žinutė redaguota: romas, laikas: 2009/03/09 12:14

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
Ponai.As pasiekiau ko norejau.Forumas pajudejo.Atsirado diskusija.Dariau atleisk kad tai padariau tavo saskaita:).Zinoma as jeigu sugebesiu, pasistengsiu tau padeti.Tuo labiau kiek suprantu kad tau paciam idomu, ka tu kitu akvariumistu nuomone darai ne taip.Parasysiu tau asmeniskai.Be jokios abejones kiekvienas pasileides jura yra vertas dydeles pagarbos.Priimk mano ne tik kritika ,bet ir sveikinimus kad tu aplamai turi jura.SAUNUOLIS.Tavo jura yra labai jauna.Viskas dar tikrai pries akis.Sherif.Kad kiek i jura investuoji tiek ir turi yra faktas patvirtintas praktika.Tai ne kazkieno izeidimas ar koks nors pasikelimas.Galima jura tureti ir su mazom investicijom,bet tokiu atveju reikia investuoti i patirti.Reikia zinoti gyvunu biologija ir turi buti labai grieztas ir teisingas gyvunu planavimas ir ttt.Kad tu nezinai mano jurinio akvariumo man irgi nei silta nei salta.Uztat as zinau tavo ir kiek suprantu tu ji pardavineji.:).Ajantas.DEl mano kartais nelabai svelniu komentaru jus pilnai teisus:).Bet Stipru zmogu tai neismus is pusiausvyros.Atvirksciai, tikiuosi kad tai duos stimula labiau pasistengti ir geriau issianalizuoti esama akvariume situacija.:).(nuomone)As pats nesu izeidus ,daugiau gal grubus:).Nezinau ar megstu filosofuoti?:)Gal?Praktika rodo kad kuo daugiau uzsimineji jura , tuo daugiau pradedi suprasti, kaip sunku yra patarti ir padeti zmoguj kuris tik tik pradejo laikyti jura.Kaip pasielgti teisingai?Kiekviena jura vystosi individualiai.Jos vystimasis priklauso nuo daugelio faktoriu,kuriuos geriausiai zino arba privalo zinoti pats akvariumo savinikas.Nes jis savo sistema stebi kiekviena diena.Zino kokius jis akvariume atliko veiksmus.Mato kada ir nuo kokiu jo atliekamu veiksmu pagerejo ar pablogejo jo turimu gyvunu savijauta ir ttt.Rekomendacijos is salies yra geras, bet kartais ir pakankamai pavojingas dalykas.Del to as labai daznai sakau ,kad jeigu as ir rekomenduoju juroj daryti vienoki ar kitoki veiksma , tai yra tik tai mano nuomone.Ja galima arba priimti arba atmesti.Jeigu sios akvos savininkas praso sukonkretinti jo padarytas klaidas ,tai tas ir bus padaryta.Su visom reikalingom argumentacijom.Pvz...Del ko reikia daryti taip o nekitaip?Imanomi dabartines juros varijantai,galimos situacijos ir tttt

Ajantas

Ajantas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 401 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Sau-06
Romai, as labai dziaugiuosi, kad visi viens kita supratom, ir is savo puses taip pat prasau atleisti uz pernelyg izeidziancius zodzius. Zodziu, nusiraminkim visi ir bukim vyrai, ne emocionalus paaugliai.tik noreciau pridurti, kad labai daug kam is tu, kas nori juros, yra itin jautri finansine puse. Todel ir manyciau, kad reikia susilaikyti nuo sitos puses komentaru. Visi zinom, ko reikia super akvariumui, todel apsiribokim tik zmogaus veiksmu komentavimu, jokiu budu ne investicijomis. Jura labai brangus hobis, ir kiekvienas atiduoda tiek, kiek pajegia. Žinutė redaguota: Ajantas, laikas: 2009/03/09 13:15

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
Romai, as matyt taves nesuprantu. Kad blogai, parasei i BENDRA FORUMA, o kas konkreciai blogai, jau rasai PRIVACIAI. Kodel? Bijai, kad viesumoj tavo kritika susilauks kritikos? O jei tu teisus, tai ka, nenori dalintis taip isgirta savo patirtimi ir patarimais su visais? Na rimtai nesuprantu :dry:

Kazimieras

Kazimieras

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 28 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2008-Sau-29
  • Amžius: 50
Kėdainiai - kaimas :huh: kažkam su geografija ryškai nekas. Romas parašė savo pastabasne jums, o Dar321, tai jis turėtų sakyti "anuka Romai ant kilimėlio ir argumentuok savo išsišokimą" ;) , O Dar 321 nespėjo paklausti kodėl, jau prirašyta visokių geografinių perliukų, o rezultato - 0. Romas nori pagyvinti vos "kvėpuojantį" forumą, bet ne šiaip papilstymais iš tuščio į kiaurą, o konkrečiai, bet čia įdomu turėtų būti visiems dalyviams. Dėl akvariumo grožio - man irgi pakankamai nykiai atrodo, bet jis tik tik paleistas. Mačiau gyvai Romo akvariumą - gražus. labai patiko, bet... Aš išdėstymą daryčiau šiek tiek kitaip, bet čia jau ne šita tema. I aplamai. užsiduokite sau klausimą. Kokio forumo norite? Kur visi aikčios oho, uau ir panašiai ir nebus jokios info, ar kai kas nor pasakys taip kaip Romas ar gal švelniau ir visi bandysim gilintis kodėl, ką būtų galima pakeisti ir tik tada akvariumo savininkas galės atsirinkti kas jam tinka ar ko reikia, o ir mes skaitydami kaupsime savo žinių bagažą.

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
Kazimieras rašė:

<...užsiduokite sau klausimą. Kokio forumo norite? Kur visi aikčios oho, uau ir panašiai ir nebus jokios info, ar kai kas nor pasakys taip kaip Romas ..>

O kaip pasake Romas? I ka gilintis? Juk ka ir sakau - jis nepasake nieko naudingo ir informatyvaus :dry: Jei butu parases "tas ir tas negerai, tas kreivai, tas gyvis netinka, akmens permazai 256 gramais" ir pan. Tada valio, diskutuojam, bet kai parase, kad zmogus turi bala ir daugiau nieko, tai kur cia izvelgiat geri? Ar cia toks forumo gaivinimo budas? :ohmy:

Žinutė redaguota: Sheriff, laikas: 2009/03/09 15:33

Ajantas

Ajantas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 401 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Sau-06
Kazimierai, gal jus pats nebepilstykite is tuscio i kiaura ir nekartokit tu zinomu minciu. Romas buvo uzsipultas, nes pats siurksciai be jokios racionalios kritikos uzsipuole. Kaimietis siuo atveju pavartota nusakant siurkstu bendravimo buda, ne geografine padeti, manau, tai savaime suprantama.Siulau baigti sita fleima ir tikslingai patarti Dar321 , ka jis galetu padaryti geriau.

Ajantas

Ajantas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 401 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Sau-06
Žinutė redaguota: Ajantas, laikas: 2009/03/09 15:45

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
Ajantas.Taip pilnai suprantu kad finansai reikalas slidus.Ypatingai siuo metu.Esu issitikines kad su minimaliom islaidom galima padaryti simpatiska,tvarkinga jura.Kaip ta padaryti?diskusiju klausimas.Stai visai nesenai uzsieniniame forume maciau bulgaro jurini akvariuma.Tai pirmas jo jurinis akvariumas ir turiu pripazinti labai simpatiskas.Nesusilaikiau tam vyrukuj nepasakes komplimento,kad jis turi puikia jura.Bet as ne ta noriu pasakyti.Mane nustebino kokiom priemonem jis ta pasieke.Idejimai palyginti minimalus ir tikrai puikus rezultas.Salyginai nelepus koralai,apgalvotos smulkmenos ir tt.Tokiu juru ir pas mus gali buti daug ir idejimai i jas palyginti nedydeli.Jeigu tave izeidziau irgi atsiprasau.Sherif.As parasiau kad su temos savininko jura nekas.Kaip mano nuomone galima pataisyti tas klaidas jam jau parasiau.As savo patirtim nesigiriu.Deje jinai ne kokia:)Noreciau kad butu buvusi kitokia.Visada is saves saipiausi ir nenoreciau kad kas turetu tokia patirti ,kokia turiu as.;).Kritikos nebijau ir ja visada priimu normaliai.Privaciai bendrauju su daug lietuvos ir uzsenio akvariumistais.Tavo padj...suprantu.Tikiuosi jautiesi gerai :):)

Kazimieras

Kazimieras

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 28 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2008-Sau-29
  • Amžius: 50
Ajantas, Čia Dar 321 tema ir jo akvariumas aptarinejamas ir jis turi klausti kas ir kodėl. Kai žmogus su praktika kritikuoja reikia bandyti iš to išgauti maksimum naudos, o čia paskaičiau tavo pasisakymus....

romas

romas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 417 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Vas-12
Vyrai,sakiau sau kad ta tema daugiau nerasysiu..Matyt turiu dievo dovana kirsinti zmones.Ko gero tai man sekasi kur kas geriau negu auginti koralus:).Uzpultas buvau,nes ko gero to ir nusipelniau(viskas nebegersiu) :).As nepasakiau nieko naudingo ,nes Darius tada manes nieko ir neklause.Kas mano nuomone blogai?Ar as siap sau,del sportinio intereso, kabinejuosi prie jaunos juros ir akvariumisto.Dariaus as net akyse nesu mates.Zinau kad jisai zvejys o as ,kas liecia zvejyba irgi esu priplaukes.Siulau nuimti mane nuo kuolo ant kurio pats save prisikaliau ir baigti ta tema.Su Darium mes kaip nors issaiskinsim.Uz padaryta moraline zala krauju neatlyginsiu,bet koralais galima.:).Zinoma jeigu pas ji bus noras pamatyti mano dabartine sistema gyvai :).Atsip uz offt.Seriff tau pasakysiu naudingo .:).Minkstieji koralai fraguojasi be jokiu problem.Negalima liesti motininio storo koralo stiebo.Atkerpi koralo sakele.Su gumyte prispaudi (neperspaudi) prie akmens gabaliuko ir viskas turi nauja korala.Kai kurios minkstuju koralu rusys pacios savo sakeles po akva meto.Sakele issipucia kaip balionas ir vaziuoja per akva kol neprisikabina kurioj nors vietoj.Atplesus nuo akmens pvz sinularija lieka koralo sporu likuciai.Is tos vietos ,esant gerom salygom vel isauga nauja dyziule sinularija.Tas pats yra su disko aktinijom,polytojom ir tt.

Sheriff

Sheriff

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 685 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
romas rašė:

<...As parasiau kad su temos savininko jura nekas...>

Na tu parasei siek tiek kitaip, tu jo jura (kokia ji bebutu) pavadinai bala :)Bet tiek to, panasu, kad visi viska issiaiskinom ir ta temos dali, kur gincijames be jokios naudos, pravaziavom ;) Daba gryztam prie esmes, ir jei akvos savininkas to nepadaro viesai, tai padarysiu as - Romai, kas TAVO nuomone yra blogai (o gal tiesiog nelabai gerai) aptariamoje akvoje? :) Klausiu, nes man tikrai idomu, o ne todel, kad mano keslai butu pikti :)Beje, kas liecia minkstuju koralu dalinimasi. Aciu uz info ir jei neparduosiu akvos, bandysiu fraguot, ir tuo paciu "sumazinti" mano akvai per dideli korala.

Žinutė redaguota: Sheriff, laikas: 2009/03/09 18:56