Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Utenos, Anykščių aqua fanai atsiliepkite

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 44

Dziuka

Dziuka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-29
  • Amžius: 54
skaičiau forumą ir susimaščiau, nejaugi nėra nė vieno uteniškio dalyvaujančio šiame forume? Atsiliepkite. Taip pat būtu įdomu ir mano gimtinės Anykščių akvariumistai. Na ar yra tokių?:)

ginder

ginder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgs-05
  • Amžius: 52
A kadel gi ner? As is Utenas, tik gyvenu Kauni. ;) . Dusiu as vis tiek is ano krasta

Dziuka

Dziuka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-29
nu va yr uenskų žmagelių, jau ir ant dūšias linksmiau, kad ne vienas esmu:) Žinutė redaguota: Dziuka, laikas: 2008/03/15 22:45

Gedi

Gedi

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Spa-07
  • Amžius: 48
As is Anyksciu, tik gyvenu Vilniuj.. :P

Dziuka

Dziuka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-29
Na štai dar vienas kraštietis, Gedi, ar iš pačių Anykščių esi? Aš tai ir gimiau ir augau Anykščiuose, Jurzdike, jai žinai. O dabar jau 13 metų Utenoje, bet širdimi anykštėnas;) :) Žinutė redaguota: Dziuka, laikas: 2008/03/16 18:28

linvis

linvis

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2008-Kov-05
  • Amžius: 49
Sveiki žemiečiai. Aš tik nesenai radau šį puslapį, tai dar čia esu kaip ir naujokas, nors apie amžių to ir nepasakysi, taigi žinokit, kad mūsų dar vienu daugiau;)

nieraka

nieraka

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 43
Ir as esu is Anyksciu ;)

Dziuka

Dziuka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-29
Štai ir visai linksma, galim jau anykštėnų aqua klubą steigti ;) ar yra daugiau žemiečių aŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ

oksana

oksana

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 40
Vai tai tai anykstenai bunda :)) na tai kada susitikima organizuojam??? :))) butu visai neblogai susipazinti :)))

• Svečias
  • Kartu nuo --
Mūsų nedaug ,bet mes jėga :woohoo: ...Gyvenu tarp Anykščių ir Utenos .

Dziuka

Dziuka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-29
tai gal galim kada ir pagalvoti susitikti, juk mus vienija akvariumai ir amžius čia nesvarbu, pasidalintume mintimis, idėjomis,k50f, tarp Anykščių ir Utenos tai kur?

kristinapit

kristinapit

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2008-Geg-09
  • Amžius: 41
sveikiB) ir as is utenos. nesenai cia tik pradejau lankytis ir rimciau skaitinet, nes susirgo akva. siaip akvariumininkysteje dar visai naujoke- antri metai. akva 60 l, zuveles- pagrinde neoniukai, kuriu netenku pamazu :unsure: :(

Varnas

Varnas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
O kur man save priskirti?:dry:

Dziuka

Dziuka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-29
Varnas rašė:

Na, o iš kokių kraštų esi? Ar kaip Varnas gali bet kur priskristi?;)

Žinutė redaguota: Dziuka, laikas: 2008/05/23 21:00

Varnas

Varnas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
Dziuka rašė:

Varnas rašė:

Na, o iš kokių kraštų esi? Ar kaip Varnas gali bet kur priskristi?;)<br><br>Žinutė redaguota: Dziuka, laikas: 2008/05/23 21:00

Gimiau ir augau Kaune, mokykla baigiau Birzuose, vaikus auginu Moletuose:) Praktiskai skraidau:)

kristinapit

kristinapit

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2008-Geg-09
  • Amžius: 41
sveiki uteniskiai ;) sakykit, is kur vandeni naudojat savo akvariumams? gal kas daret utenos vandentiekio vandens tyrimus?? kaip jis?:unsure: as kartais atsivezu vandenuko is krokules saltinio, kartais is krano ar perku zalios girios..- nezinau, kuris geriau.nesenai suzinojau, kad galima vandeni issitirti Dariaus ir Gireno 12. kazkokia laboratorija yra. kazin, kiek tas malonumas kainuoja :whistle:

Justulis

Justulis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2006-Spa-20
  • Amžius: 31
Dziuka rašė:

skaičiau forumą ir susimaščiau, nejaugi nėra nė vieno uteniškio dalyvaujančio šiame forume? Atsiliepkite. Taip pat būtu įdomu ir mano gimtinės Anykščių akvariumistai. Na ar yra tokių?:)

Sveiki. Gal Švenčionys teoriškai galėtų būti priskiriami prie Utenos? :blush: (visgi ne toks ir didelis atstumas... ) :)

kasparas

kasparas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Rgs-21
  • Amžius: 24
as anykstenas ir anyksciuose gyvenu

• Svečias
  • Kartu nuo --
Sveiki as is Utenos.Idomu ir man butu ta vandens kokybe ir sudetis.As naudoju is krano vandeni kol kas jau apie 4 metus laiko turiu akva.Viskas gerai. [img] [img] [img] [img] [img] [img]http://www.aquarium.lt/components/com_joomlaboard/uploaded/images/01-861652c5c83ecb1e53b5b07a11eeff95.jpg

peanut

peanut

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2009-Vas-16
  • Amžius: 31
Ir aš iš Utenos <<; Labas <;Truputį pasidarė liūdna, kai pamačiau, jog visi čia daug vyresni, tokia nepatyrus ir šiaip maža pasijutau ;DD Bet nu gal kaip nors <; Žinutė redaguota: peanut, laikas: 2009/02/22 18:30