Žinutė redaguota: didas, laikas: 2007/10/03 21:37
Aš juk ne aktinijai tą krevetę daviau, o dėjau į "bambalinius spąstus" blogiukams pagaut. Aktinijos tegu pirmiau iš už ukmenielių išlenda, nes kolei kas tematau šiek tiek jų "pirštukų" galus...:whistle:ieskok saldytu i virtas gali buti prideta visokio s...,as tai patarciau palikti aktinija ramybei ir neserti:)
o jei ir suzinosi pavadinima ka tai keicia??nesuprantu kam jus sau galvas kvarsinat,del tokiu mazmoziu :)http://public.fotki....s123/nelegalai/ Nezinau ar veiks nuoroda, bet reikia pagalbos atpazistant kraba ir kazka..."Kazkas" aktyvus tamsiu metu, isitaises skyleje.Kunas skaidrus, ciuptuvu galuose tokie gelsvai rausvi burbuliukai. Foto kokybe nekokia, bet gal kas gausis... Paswordas audryla.:blush:
Sutinku su Egiu.Kas liecia krabus mano nuomone tokia pati.Zinoma jeigu turesi jura , kurioje dominuos minkstieji koralai ,tai vienas kitas krabukas daug zalos gal but ir nepadarys.Tu gyvunu elgesys pakankamai ydomus.Jie inesa savotisko zavesio i akva.Krabus reikia stebeti.Ju rusiu tiek , kad kartais sunku susigaudyti geras jis ar blogas?.Be to krabai akvoj auga.Anksciau ar veliau musu namu sistemoj jie zalos padarys.Pvz....As savo buvusioj minkstu koralu akvoj turejau kraba ,kuris kazkodel domejosi butent kalciniais sliekais:).Jis juos paprasciausiai naikindavo.Tai mane vare i nevilti.:)Kraba teko gaudyti ilgai ir nuobodzia.Pagaliau as ji pagavau ir sunaikinau.Tokiu ir panasiu pavyzdziu gali pateikti ne vienas jurininkas.As labai pagalvociau pries isigydamas kraba.Bet jeigu nuspresciau kad labai labai jau noriu jog tas gyvunas gyventu mano juroj?,tada susirinkciau apie ji visa imformacija.Ar tikrai jisai nedarys zalos mano jurai?.(nuomone)P.S.Per daug skubi su gyvunu isigijimu.(nuomone)Zinoma as tave pilnai suprantu.Tu labai greitai nori kad akva nebutu tuscia.Juk galima nusipirkti tiek daug idomiu gyvunu o cia tik uzsudytas vanduo..Gaila ,bet tas klaidas daro beveik visi:)audryla rašė:
visi geri krabai, mirę krabai,iskyrus sibiozinius:)Nu kaip tai kam?:) O jei cia koks baisus zveris:evil: ?Akva tai mini ir reikalu gali buti n.Pvz aiptazijas zinau, tai iskart nukilinau:angry:
o tai tie simbioziniai krabai nieko blogo nedaro?audryla rašė:
visi geri krabai, mirę krabai,iskyrus sibiozinius:)Nu kaip tai kam?:) O jei cia koks baisus zveris:evil: ?Akva tai mini ir reikalu gali buti n.Pvz aiptazijas zinau, tai iskart nukilinau:angry:
simbioziniai toliau savo seimininko(koralo) neiseina:)megis rašė:
o tai tie simbioziniai krabai nieko blogo nedaro?audryla rašė: